Controle 2e hands DSG automaat

Controle 2e hands DSG automaat

Heb je een tweedehands auto op het oog met een DSG-automaat maar twijfel over de staat van de automaat? Laat Dynamic Tuning de DSG-automaat voor je controleren.

Voorkomen is beter dan…

Je bent al een tijdje op zoek naar een mooie en betaalbare auto van een bepaald merk met een DSG automatische versnellingsbak. Je hebt goede recensies gelezen over de techniek die wordt gebruikt bij dit type versnellingsbakken.

Zo weet je ook dat er soms wel eens problemen kunnen ontstaan of dat deze versnellingsbakken kuren kunnen gaan vertonen. Maar je weet ook dat er bedrijven zijn zoals Dynamic Tuning die deze problemen zonder al teveel werk kunnen oplossen.

Aankoopkeuring

Het is tegenwoordig heel normaal een aankoopkeuring te laten doen bij een onafhankelijke garage. De meeste autoverkopers hebben daar helemaal geen probleem mee daar ze de auto's zelf ook controleren en weten wat ze verkopen. Maar toch kan het geen kwaad een second opinion te vragen.

Vraag de verkoper

Waarom zou je dan niet een afspraak maken met de verkoper dat je de auto en met name de DSG wilt laten controleren. Wanneer de verkoper een betrouwbaar adres is, zal deze er geen problemen met moeten hebben om de auto mee te geven.

Is de verkoper er resoluut op tegen, dan is er misschien wel meer aan de hand. Weet hij van een probleem met de DSG of bang dat er andere problemen aan het licht komen? Het kan natuurlijk ook zijn dat de verkoper gewoon zicht op de auto wil houden. In dat geval neem je hem toch gewoon mee.

Controle door Dynamic Tuning

Wanneer je een afspraak maakt bij ons dan zullen wij met onze speciale diagnose apparatuur alle mogelijke informatie over het functioneren van de DSG automaat uit de systemen van jouw auto halen. De gegevens geven na analyse een goed beeld van de werking van de automaat. We zullen ook een onafhankelijk oordeel geven over de staat van de versnellingsbak waarna jij een besluit kunt nemen over de aankoop.

Neem contact op met Dynamic Tuning

En maak een afspraakvoor een aankoopkeuring DSG automaat. Voorkom dat je onnodig teveel geld uit gaat geven of juist een goed gevoel krijgt over de aankoop.

Lees ook:

Gerelateerde diensten

Wil je dat wij je helpen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contactmet ons op.

Contact automaatspoeling, chiptuning

Of bel ons via: 0528 22 33 66

Reactie plaatsen