Dynamic Tuning - GMTO Diagnose Specialist

Dynamic Tuning is erkend GMTO Diagnose Specialist. De aangewezen regionale specialist voor problemen met betrekking tot jouw auto

Wat betekent GMTO?

GMTO staat voor Gerichte Motor Technische Opleidingen, een initiatief om de behoefte aan opleidingen m.b.t. elektronische ontstekings- en inspuitsystemen, in te vullen.

In de loop van de jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een volwaardige opleider. Daarnaast is het verstrekken van gerichte informatie van alle autotypen één van de hoofdtaken. Deze informatie wordt verzameld door een zelf ontwikkeld meetprogramma (ATIS). GMTO levert alle benodigde software, meetapparatuur en andere benodigdheden aan de GMTO Diagnose Specialist.

Wanneer je contact opneemt met GMTO met een probleem, word je door verwezen naar de beste specialist bij jou in de buurt. En Dynamic Tuning is één van die specialisten.

GMTO Diagnose Specialist
GMTO Diagnose Specialist

Dynamic Tuning als GMTO Diagnose Specialist

Wanneer je een probleem met je motor laat onderzoeken, wil je dat er een juiste diagnose gesteld en wordt vastgesteld wat de storing is. Daarom hebben medewerkers van Dynamic Tuning een opleiding bij GMTO gevolgd. 

Dat garandeert dat wij een gedegen diagnose kunnen stellen m.b.v. de juiste meetapparatuur die is gekoppeld aan het programma ATIS. 

Hier kunnen wij je bij helpen:

Chiptuning

Chiptuning

EGR Klep

EGR Klep

Roetfilter

Roetfilter

Automaatspoeling

Automaatspoeling

DSG Dokter

DSG Dokter

Direct contact

Laat ons naar jouw auto kijken wanneer je een probleem hebt. Neem contact met ons op en leg het probleem uit want wij zijn altijd bereid te luisteren en te helpen