Dynamic Tuning - GMTO Diagnose Specialist

Dynamic Tuning is erkend GMTO Diagnose Specialist. De aangewezen regionale specialist voor problemen met betrekking tot jouw auto

GMTO staat voor Gerichte Motor Technische Opleidingen, een initiatief om de behoefte aan opleidingen m.b.t. elektronische ontstekings- en inspuitsystemen, in te vullen.

In de loop van de jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een volwaardige opleider. Daarnaast is het verstrekken van gerichte informatie van alle autotypen één van de hoofdtaken. Deze informatie wordt verzameld door een zelf ontwikkeld meetprogramma (ATIS). GMTO levert alle benodigde software, meetapparatuur en andere benodigdheden aan de GMTO Diagnose Specialist.

Wanneer je contact opneemt met GMTO met een probleem, word je door verwezen naar de beste specialist bij jou in de buurt. En Dynamic Tuning is één van die specialisten.

GMTO Diagnose Specialist
GMTO Diagnose Specialist

Wanneer je een probleem met je motor laat onderzoeken, wil je dat er een juiste diagnose gesteld en wordt vastgesteld wat de storing is. Daarom hebben medewerkers van Dynamic Tuning een opleiding bij GMTO gevolgd. 

Dat garandeert dat wij een gedegen diagnose kunnen stellen m.b.v. de juiste meetapparatuur die is gekoppeld aan het programma ATIS. 

Chiptuning

Chiptuning

EGR Klep
Roetfilter
Automaatspoeling
DSG Dokter

Laat ons naar jouw auto kijken wanneer je een probleem hebt. Neem contact met ons op en leg het probleem uit want wij zijn altijd bereid te luisteren en te helpen