Maxhaust V2 Soundbooster in laten bouwen

Het geluid van je motor versterken?

Maak kennis met de Maxhaust V8 Soundbooster

  • Wil je een krachtig of sportief uitlaat geluid?
  • Vind je het gaaf wanneer het motorgeluid van je auto versterkt wordt?
  • Wil je het geluid van je automotor zelf controleren?

Maak kennis met de Maxhaust V8 Soundbooster

Met de Maxhaust V8 Soundbooster versterk je het originele motorgeluid van jouw auto. Doordat we twee boxen plaatsen tussen de uitlaat van de auto wordt het basisgeluid versterkt. De sterkte van dit geluid regel je via je dashboard of via een app op je telefoon.

Bediening via de smartphone

Je bedient de soundbooster van Maxhaust eenvoudig via je mobiele telefoon. Of je nu met een Iphone of Android werkt, in beide gevallen kun je de betreffende app downloaden. Je versterkt het geluid of maakt het juist zachter. Dit hangt maar net af van jouw wensen. In het filmpje hiernaast zie je hoe dit werkt.

Wat is de soundbooster?

In het kort is de soundbooster een elektrische module van Maxhaust. Deze module versterkt het motorgeluid van jouw auto akoestisch. Er worden luidsprekers geinstalleerd aan de achteerkant van de auto. Deze luidsprekers zorgen voor het geluid. 

Verschil in geluid

De video hiernaast laat je ervaren wat het verschil is in de verschillende niveaus die de soundbooster kent. Je hoort het verschil in kracht van de motor. Kicken toch?

Maxhaust V2 Soundbooster in laten bouwen

Alle merken

Wanneer er in de auto ruimte is voor de Soundbooster kan deze in elke type en merk geinstalleerd worden. Voor oudere modellen geldt helaas dat de bekabeling niet altijd afdoende is. Mocht je hier meer informatie over willen, neem dan gerust even contact met ons op.

Maxhaust V2 Soundbooster in laten bouwen

Wie zijn wij?

Dynamic Tuning heeft jarenlange ervaring in de autobranche. Ons team van vakmensen is bezeten door het autovak. Vandaar dat we als geen ander snappen dat je geinteresseerd bent in de Maxhaust soundbooster. Wij installeren de soundbooster in je auto zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Ons team staat voor je klaar, ook wanneer je vragen hebt!

Tijd installatie

Wij zijn gemiddeld 2,5 - 3 uur bezig met de installatie in de auto.

Installatie is mogelijk vanaf € 1685,- inclusief BTW en montage.