Diagnose

Voor de diagnose van je auto, camper of ander vervoersmiddel kun je terecht bij Dynamic Tuning. Wij hebben de juiste apparatuur + de expertise in huis om de juiste diagnose te stellen. Garage Jansen is deelnemer van DiagnoseXpert, een landelijk samenwerkingsverband, en hierdoor specialist op het gebied van aandrijf- en ondersteltechniek, elektronica, veiligheids- en comfortsystemen en carrosserie. Is jouw auto defect en komt een andere garage er niet uit? Door onze opgedane kennis en ervaring middels DiagnoseXpert zijn wij in staat om bij elk defect of storingsmelding een diagnose te kunnen stellen!

Waarom een diagnose?

Wanneer de auto aangeeft dat er een storing is (of een foutcode) kan je deze storing laten uitlezen bij een autogarage. Iedere foutcode heeft een eigen betekenis. De lijst met foutcodes is lang en de oorzaak kan dus ook erg divers zin. Zeker met de modernere auto’s is een storingsdiagnose een essentiele manier om eventuele fouten op te sporen.

Diagnose Expert

Wat doen wij tijdens een diagnose?

Tijdens een diagnose lezen wij de software van een auto uit. Middels de gegevens die hier uit voortkomen kunnen wij vaststellen welke problemen zich voordoen in het motormanagement. Dit stellen wij enerzijds vast aan de hand van de gegevens die wij uit de diagnose halen. Anderzijds zetten wij onze kennis en expertise in. Het is niet altijd zo dat de oplossing zich direct aandient wanneer wij een voertuig aansluiten op de uitleesapparatuur. Goede interpretatie van gegevens is minstens zo essentieel.

Dankzij DiagnoseXpert kunnen wij voor een optimaal resultaat zorgen bij reparaties en onderhoud. Onze monteurs volgen cursussen en opleidingen middels het kenniscentrum en blijven up-to-date wat betreft autotechniek. Hierdoor zijn onze monteurs gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van personenwagens, bedrijfswagens, ambulances en brandweerwagens ongeacht bouwjaar.

Kort samengevat: hierom kies je voor ons!

Om deze redenen kies je voor ons:

  •  Wij doen een uitgebreide diagnose (we hebben de juiste apparatuur)
  •  Door onze kennis komen wij tot een oplossing voor elk probleem (vakkundig personeel)
  •  Duidelijke communicatie over tijdsduur en prijzen (zo voorkomen we misverstanden)
  •  Professioneel plan van aanpak (gebaseerd op praktijkervaring)

Gerelateerde diensten


Afspraak maken voor diagnose?