DSG bak te laag in toeren

DSG bak te laag in toeren

Zit jouw DSG bak te laag in toeren? Je kent het wel, net wanneer je haast hebt besluit je auto tegen te werken. Er kan uiteraard van alles gebeuren onderweg, maar mechanisch is het de normaalste zaak van de wereld als de auto doet wat je wilt. Het is frustrerend als je auto bijvoorbeeld te laag in toeren zit. Te laag in toeren houdt in dat je automatische DSG bak besluit op te schakelen wanneer je dat niet wilt.

Wanneer merk je dat je te laag in de toeren zit?

Wanneer je haast hebt is het ontzettend storend wanneer de auto niet vlot optrekt. Zit je te laag in toeren dan merk je dit aan een hapering in het optrekken. De standaard is niet dat je auto er brullend vandoor hoeft te gaan, wel is het wenselijk dat je op een normale manier jouw voorganger kunt inhalen of dat je normaal kunt invoegen op de snelweg. Wanneer dit niet kan heb je vermoedelijk een probleem met een te laag toerental.

Hoe komt dit?

Een DSG Versnellingsbak heeft makkelijk de neiging om te laag in de toeren te belanden. De automaat schakelt en automatisch door waardoor de auto bij een snelheid van 50- km/uur al in de 4e of 5e versnelling kan schieten.

Wat kun je hier aan doen?

Dynamic Tuning heeft als erkend DSG Dokter de kennis in huis om dit probleem te verhelpen. Wij kunnen in de software afstellen dat de auto niet zo snel doorschakelt.

Problemen met de DSG Automaat

Wij kunnen je helpen bij het oplossen van problemen met jouw DSG Versnellingbak. Denk aan problemen als:

De voordelen op een rij

Wil je dat wij jouw DSG automaat optimaliseren. Dit zijn de voordelen:

  • Wij zijn officieel dealer van DSG Dokter
  • Wij helpen je verder waar de algemene dealer dit niet kan
  • Wij hebben de specifieke kennis in huis om je te helpen met je DSG

Overige diensten

Naast het optimaliseren van jouw DSG Automaat verzorgen wij ook:

Heb je vragen?

Het is allang niet meer van deze tijd om zelf even onder de auto te kruipen. Vaak is het specialistisch, soms computergestuurd werk wat erbij moet komen kijken. Wij kunnen een DSG bak anders afstellen zodat er niet meer te vroeg wordt geschakeld. Alles precies naar wens, we gaan hierover graag met je in gesprek.  

Offerte automaatspoeling
Yasin Eken
Door

Yasin Eken

op 21 Sep 2020

Beste,Als ik met 2 vites rijd op 1000toer, als ik gas geef audo rijdt perfect maar toerental na 1 - 2 seconde later gaat hij naar boven 1000 toer, onder tussen heb ik probleem met koppeling. Is dat te meemaken met koppeling dit probleem ?

Reactie plaatsen