Bedrijfswageninrichting: wat is het en waarom is dit handig?

In dit blog kun je lezen wat bedrijfswageninrichting precies is, waarom het heel handig is om te hebben en waar je jouw bedrijfswagen(s) kunt laten inrichten.

Wat is bedrijfswageninrichting?

Er zijn veel verschillende automerken die bedrijfswagens produceren in verschillende modellen. Wat rij- en zitcomfort betreft zijn deze wagens tegenwoordig vaak van alle mogelijke opties voorzien zoals airco, parkeersensoren en navigatie. Maar de laadbak van de auto is in de meeste gevallen heel basic uitgevoerd, als je geluk hebt dan is het voorzien van betimmering. 

Door middel van bedrijfswageninrichting kun je de laadruimte van iedere bedrijfswagen omvormen tot een rijdende werkplaats. Een wagen voorzien van alle gemakken die een medewerker nodig heeft. Met bedrijfswageninrichting wordt daarom het ontwerpen en inrichten van de laadruimte van een bedrijfswagen bedoeld.

Wat is bedrijfswageninrichting?

Bedrijfswageninrichting; de mogelijkheden

De mogelijkheden van bedrijfswageninrichting zijn bijna eindeloos. Hierdoor kan een bedrijfswagen geheel op wens aangepast worden. Het Italiaanse merk Ordersystem is expert op het gebied van bedrijfswageninrichting. Zij produceren systemen die op elke bedrijfsauto toepasbaar zijn. Het merk staat bekend als zeer duurzaam, degelijk en met een professionele uitstraling.

De sector waarin je werkt bepaalt wat voor gereedschap en materiaal je nodig hebt tijdens het werk. Om een bedrijfswagen efficiënt in te richten is daarom maatwerk nodig. Loodgieters, klusbedrijven, koeriers en hoveniers hebben nu eenmaal verschillende wensen om hun benodigde materiaal en gereedschap efficiënt op te kunnen bergen en vervoeren. Maatwerk kan geheel op jouw werkzaamheden en wensen worden uitgevoerd. 

Maatwerk voor bedrijfswageninrichting

Dit zijn dan ook de mogelijkheden op gebied van bedrijfswageninrichting:

  1. Geheel op maat ontwerpen en inrichten van de bedrijfswagen;
  2. Het afwerken van de wanden en vloer. Verschillende afwerkingen zijn mogelijk;
  3. Bedrijfswagen voorzien van uitschuifbare laadvloeren, ladeblokken en kasten om materiaal en papierwerk op te kunnen bergen.

Wil jij de ruimte van jouw bedrijfswagen optimaal benutten? Kies dan voor een inrichting met het merk Order System. Je kunt dit Italiaanse merk als hét modulaire inrichting systeem. Het merk biedt zeer uitgebreide combinatiemogelijkheden. Hierdoor kan een inrichting ontworpen en geïnstalleerd worden in elke bedrijfswagen, welk merk of type dan ook.

Wat zijn de voordelen van bedrijfswageninrichting?

Een efficiënt ingerichte bedrijfswagen biedt jou, je medewerkers en het bedrijf meerdere voordelen. Zo is een bedrijfswagen die netjes opgeruimd is veel praktischer om mee te werken. Je kunt daardoor veel sneller je gereedschappen en materialen vinden. Hiermee wordt tijd en ergernis bespaard en vergroot je het werkcomfort. 

Naast het comfort wordt natuurlijk ook de veiligheid vergroot doordat alle materialen goed opgeborgen zijn. Rondslingerende materialen kunnen levensgevaarlijk zijn in de bedrijfswagen, zeker bij een aanrijding of een plotselinge stop. Door je gereedschappen en apparatuur goed op te bergen blijven ze ook nog eens langer goed. 

De professionele inrichting zorgt ervoor dat alles zeker en vast is opgeborgen. De materialen van de inrichting zijn uitgebreid getest op veiligheid en duurzaamheid.  

Het laatste voordeel van bedrijfswageninrichting is de professionele uitstraling. Stel jezelf voor dat je bij een klant komt en die ziet de achterbak van je ingerichte achterbak opengaan. Dat maakt indruk en geeft een betrouwbaar gevoel.

Bedrijfswagen laten inrichten door Dynamic Tuning

Wil jij ook jouw bedrijfswagen(s) laten inrichten? Bij ons kun je voor alle diensten terecht; ontwerpen en inrichten, vloerafwerking en ladeblokken laten installeren. Wij voeren deze werkzaamheden uit in samenwerking met Nettebus.nl.

Ons bedrijf heeft al 30 jaar ervaring in de autobranche. Je kunt ons zien als een autobedrijf dat een stap verder gaat dan een standaard garage. Je kunt bij ons onder andere terecht voor chiptuning, reparaties, carwash, diagnoses en dus ook bedrijfswageninrichting. 

Wij zijn er trots op dat we de afgelopen 30 jaar al vele bedrijfswagens hebben mogen ombouwen en voorzien van efficiënte inrichting. Heb jij ook interesse? Wij bieden je de oplossing voor jouw bedrijfswagen.

Wil je dat wij je helpen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Of bel ons via: (0591) 745161