Bedrijfswagen inrichting: maatwerk inrichting van je bedrijfswagens
11 februari 2020 
in Garage

Bedrijfswagen inrichting: maatwerk inrichting van je bedrijfswagens

Je wilt je gereedschap en materialen netjes en veilig opgeborgen hebben in jouw bedrijfswagen of bestelauto? Garage Jansen maakt de bedrijfswageninrichting van Order-system volledig op maat, toepasbaar in elk type voertuig.

Enkele mogelijkheden kunnen zijn stellingkasten, ladekasten en gereedschapsborden eventueel met verlichting.

Voordelen bedrijfswagen inrichten

De voordelen van het inrichten van uw bedrijfswagen zijn eindeloos. Hieronder hebben wij een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet;

  • Praktisch en overzichtelijk jouw gereedschappen en materialen opbergen
  • Voorkomt beschadiging van zowel de bedrijfswagen als van jouw gereedschap
  • Veilig alles opgeborgen (losliggende items worden geen gevaarlijke projectielen tijdens een aanrijding of ongeluk)

Tevens bieden wij de de mogelijkheid om jouw voertuig te voorzien van een degelijke inrichting op basis van financiering. De kosten hiervan kunnen ook worden meegenomen in het leaseplan van de bedrijfsauto.

Naast bedrijfswageninrichting ook styling

Garage Jansen verzorgt naast bedrijfswageninrichting ook styling van personenauto's en bedrijfswagens. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan sidebars, imperials (ook wel dakdragers genoemd), spoilers en velgen.

 

 

Auto Excellent Garage Jansen vormt samen met Dynamic Tuning en Carwash de Wieken een multifunctioneel autobedrijf.  In onze grote werkplaats verzorgen wij dagelijks werkzaamheden aan auto's  in de meest brede zin van het woord. Wij zijn RDW erkend waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor de APK en het onderhoud van je auto.

Meer weten: Garage Jansen

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen en blogs al gelezen:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Contact opnemen

Of bel ons via: 0528 22 33 66

Over de schrijver
Joris V
Door

Joris V

op 21 September 2020

Om efficient te werken, wil je inderdaad dat jouw bedrijfswagen op de juiste manier is ingericht. Alle spullen goed opgeslagen, makkelijk te bereiken en duidelijk te overzien. Natuurlijk wil je ook dat jouw bedrijfswagen beschermd is tegen auto-inbraken. De Keyless Protector is de beste keuze hiervoor. Het is de nieuwste ontwikkeling in de alarm branche dat bescherming biedt tegen hack- of uitleesapparatuur.

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down