pick-up uitschuifbare laadvloer

Uitschuifbare laadvloeren voor pick-ups

Ben jij op zoek naar een uitschuifbare laadvloer voor jouw pick-up? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken uitschuifbare laadvloeren op maat, zodat de laadvloer helemaal aansluit bij jouw wensen, voorkeuren én werkzaamheden. In dit artikel vertellen we je meer over een uitschuifbare laadvloer en laten we weten wat we voor jou kunnen betekenen.

Wat zijn uitschuifbare laadvloeren?

Een uitschuifbare laadvloer is, zoals de naam al doet vermoeden, een uitschuifbare schuifplateau die je in een pick-up kunt installeren. Op deze manier kun je makkelijker laden én lossen en heb je de goederen altijd binnen handbereik. Ruim twee derde van de laadvloer kan worden uitgeschoven. Omdat het formaat van de laadbak nog wel eens kan verschillen, worden de uitschuifbare laadvloeren bij voorkeur op maat gemaakt. Op deze manier kun je altijd verantwoord laden en lossen.

Dankzij de multifunctionaliteit van de uitschuifbare laadvloer kan jouw transportbedrijf een maximale bezettingsgraad bereiken. Een groot voordeel dus! De uitschuifbare laadvloer is uitgerust met een vergrendelingssysteem zodat hij niet ongewenst in beweging kan komen. Op deze manier kun je op een veilige én verantwoorde manier gebruik maken van de laadvloer.

Waarom een uitschuifbare laadvloer in je pick-up?

Een uitschuifbare laadvloer heeft heel veel voordelen. Als je een uitschuifbare lade plaatst in de laadruimte van jouw pick-up, krijg je gemakkelijk toegang tot jouw lading. Bovendien is het een handig hulpmiddel om het in- en uitladen van zware goederen te vergemakkelijken. Een uitschuifbare laadvloer is voor jezelf of jouw werknemers een goede ergonomische oplossing. Op deze manier voorkom je dat je verkeerd tilt, of dat de werknemers in een onnatuurlijke houding moeten tillen.

Bovendien is een uitschuifbare laadvloer vaak noodzakelijk om efficiënt te kunnen werken. Je hoeft nooit meer in de wagen te klimmen, want je kunt de goederen gewoon van buitenaf bereiken! Bovendien is de kans dat goederen beschadigen tijdens het in en uitladen een stuk kleiner met een uitschuifbare lade.

Wat is het laadvermogen van een uitschuifbare laadvloer?

Met een uitschuifbare laadvloer behoren onhandige ladingen tot het verleden. Door de robuuste bouw en oerdegelijke geleiderails kunnen de laadvloeren een puntbelasting van 250 kilo aan. Dat betekent dat je ook zware goederen eenvoudig kunt laden en lossen! De totale hoogte van de uitschuifbare vloer bedraagt 70mm. De maximale lengte van de vloer is 2000mm. De vloer kan maximaal 1600mm worden uitgeschoven. Bovendien zijn de laadvloeren standaard uitgerust met een 3mm dikke rubberen mat. Dit ter bescherming van de goederen tijdens het in- en uitladen.

Ook een uitschuifbare laadvloer in je pick-up laten installeren?

Neem dan contact met ons op! Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het inrichten van bedrijfswagen. De mogelijkheden zijn eindeloos. De redenen waarvoor de uitschuifbare lade wordt gebruikt zijn natuurlijk verschillend. Daarom hebben wij voor bijna alle bedrijfswagen de juiste oplossing voor een uitschuifbare laadvloer. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de laadruimte van jouw pick-up optimaal wordt benut en dat het vervoeren van goederen makkelijker wordt gemaakt!

Bedrijfswagen inrichten? Neem contact op

Wil je je bedrijfswagen efficiënt inrichten en doe je dit bij voorkeur na advies door een specialist? Dan zit je bij ons helemaal goed, want wij blinken uit in maatwerk als het aankomt op bedrijfswagens inrichten. Dynamic Tuning werkt samen met nettebus.nl

We helpen je graag met een passend ontwerp en de juiste opties. Met meer dan 30 jaar ervaring kan je altijd rekenen op onze expertise en een uitstekende service. Neem daarom snel contact op voor een offerte op maat.

Wil je dat wij je helpen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Of bel ons via: (0591) 745161

Reactie plaatsen