uitschuifbare laadvloer bedrijfswagen

Uitschuifbare laadvloeren en bedrijfswageninrichting

Een bedrijfswagen laden en lossen is vaak zwaar werk. Je kunt rug- of andere spierklachten oplopen en het is niet ondenkbaar dat goederen bij het in- of uitladen beschadigen. Met een uitschuifbare laadvloer kies je voor een efficiënte bedrijfswageninrichting, die in- en uitladen gemakkelijker maakt en bovendien bergruimte oplevert.

Waarom meer opbergruimte in bedrijfswagen?

In de transportwereld heb je nooit genoeg laadruimte. Hoe meer goederen je in één keer vervoert, hoe minder ritten je hoeft te maken en hoe rendabeler het transport immers is. Een uitschuifbare laadvloer zorgt ervoor dat je bedrijfsbus snel en eenvoudig over de gehele lengte en breedte is te laden. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Wat zijn uitschuifbare laadvloeren?

Uitschuifbare laadvloeren zijn in de bak van een bestelbus of pick-up gemonteerde zwevende plateaus, waarop in de vloer verzonken sjorringen zijn aangebracht. De schuifvloer is voorzien van een robuust geleidesysteem met een soepele werking. Het uitschuiven vereist dan ook weinig krachtsinspanning en gebeurt handmatig. Daartoe bevinden zich aan de voorzijde van het schuifplateau twee of meer handgrepen.

Onze laadvloeren kunnen een puntbelasting van 200 kilo aan. Dit kan door onze robuuste bouw en oerdegelijke geleiderails. Bij een zware belasting loopt hij nog lekker soepel. Ook hebben wij het schuifplateau zo compact mogelijk gehouden in de hoogte de totale hoogte van de uitschuifbare vloer bedraagt 70mm. De maximale lengte van de vloer is 1604mm. En maximale breedte van de vloer 1166 . Wij bieden voor bijna alle bedrijfswagen de juiste oplossing, en zorgen er voor dat de laadruimte optimaal word benut. De uitschuifbare vloer is leverbaar met een verdiepte bodem of een vlakke bodem.

overbelading bedrijfswagen

Laadvermogen van een uitschuifbare laadvloer

Naast ruimte en gemak is voor efficiënt goederentransport de laadcapaciteit eveneens van groot belang. En ook op dit punt kom je met een uitschuifvloer niets tekort. De door ons ontworpen laadplateaus hebben namelijk een maximale puntbelasting van 200 kilo.

Voordelen van uitschuifbare laadvloeren op een rij

 • Gemakkelijk en tijdbesparend laden en lossen
 • Minder kans op schade aan goederen
 • In en uit de laadruimte klimmen is niet meer nodig
 • Geen onnatuurlijke gebogen houding tijdens het laden en lossen
 • Laadruimte volledig benut
 • Lichtgewicht, robuust schuifplateau
 • Gemonteerd op soepele en oerdegelijke geleiderails
 • Draagvermogen van 200 kilo
 • Maximumlengte tot 1604 mm
 • Maximale breedte: 1166 mm.
 • Beschikbaar in uiteenlopende breedtes
 • Voorzien van een rubberen beschermings- en antislipmat
 • Afgewerkt en versterkt met een aluminium frame
 • Inclusief handvatten en verzonken sjorringen

Bedrijfswageninrichting op maat maken

Een uitschuifbare laadvloer is de perfecte oplossing voor vervoersbedrijven in allerlei sectoren. Wij maken schuifplateaus op maat voor elk type bedrijfsbus of pick-upwagen. En natuurlijk houden we daarbij rekening met jouw wensen en werkzaamheden.

Heb je meer sjorringen nodig of wil je een ander systeem om de goederen mee vast te zetten? Dan is dat geen enkel probleem, want wij leveren altijd maatwerk. Overigens kun je bij ons ook terecht voor andere aluminium bedrijfswageninrichtingen. We hebben ruim 30 jaar ervaring met het inrichten van bedrijfsbussen.

Uitschuifbare laadvloer van NetteBus

De uitschuifbare laadvloeren van NetteBus zijn dé manier om laad- en loswerkzaamheden te professionaliseren. Met een uitschuifplateau laat je een praktische bedrijfswageninrichting installeren waarmee je op weg kunt. Neem contact op als je je bestelbus, bedrijfsauto of pick-up wilt laten voorzien van een uitschuifbare laadvloer op maat die in alles is toegespitst op jouw goederentransport.

Bedrijfswagen inrichten? Neem contact op

Wil je je bedrijfswagen efficiënt inrichten en doe je dit bij voorkeur na advies door een specialist? Dan zit je bij ons helemaal goed, want wij blinken uit in maatwerk als het aankomt op bedrijfswagens inrichten. Dynamic Tuning werkt samen met nettebus.nl

We helpen je graag met een passend ontwerp en de juiste opties. Met meer dan 30 jaar ervaring kan je altijd rekenen op onze expertise en een uitstekende service. Neem daarom snel contact op voor een offerte op maat.

Wil je dat wij je helpen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Of bel ons via: (0591) 745161

Reactie plaatsen