volkswagen caddy inrichting

Bedrijfswageninrichting Caddy: een slimme indeling voor je bedrijfsauto

Beschik je over een Volkswagen Caddy en ga je regelmatig met het voertuig op stap voor allerhande klussen bij klanten? Natuurlijk is dan een slimme bedrijfswageninrichting Caddy belangrijk. Gereedschap en benodigde accessoires heb je graag binnen handbereik en natuurlijk zet je in op een veilig transport. Wat zijn de mogelijkheden die Nettebus.nl je biedt en welke voordelen levert het op om te kiezen voor ons opbergsysteem?

Wat is een Caddy?

De Caddy is een bedrijfswagen van het automerk Volkswagen. Het is de kleinste bestelwagen van Volkswagen en geliefd bij veel ondernemers. De eerste generatie van dit voertuig verscheen in 1980 op de markt. Al meerdere decennia is de Caddy een begrip in ondernemend Nederland. Hoe dit komt? Hij is compact, betaalbaar en de ideale bedrijfswagen voor startende ondernemers en kleine zelfstandigen.

Waarom meer opbergruimte?

Ruimte, kwaliteit en gebruikersgemak, dat zijn de belangrijkste voordelen van de Caddy. Toch zijn er goede redenen om meer opbergruimte in je Volkswagen Caddy te creëren. Je wilt materialen en gereedschap zorgvuldig opbergen, maar ook gemakkelijk terug kunnen vinden. Bovendien draagt een efficiënte bedrijfswageninrichting van een Caddy ook bij aan een veilig transport. Last but not least: een professionele uitstraling draagt bij aan meer klandizie!

Wat zijn de opties?

Er zijn allerlei mogelijkheden om de bedrijfswageninrichting van een Volkswagen Caddy vorm te geven. Bij Nettebus.nl bieden we 1000+ mogelijkheden om je Volkswagen Caddy (opnieuw) in te richten. Dit heeft alles te maken met het Italiaanse Ordersystem, een modulair systeem die we zorgvuldig integreren in je bedrijfsauto.

Laden voor je Caddy

Bij de bedrijfswageninrichting van een Caddy loont het om de mogelijkheid voor laden te onderzoeken. Vloerladen zijn bijvoorbeeld ideaal om materialen en gereedschappen in op te bergen. Kijk ook eens naar het plaatsen van ladeblokken en schuifladen om je spullen en gereedschap in op te slaan of te rangschikken.

Kasten voor je Caddy

Stevige kasten komen goed van pas bij het inrichten van je Volkswagen Caddy. Kies bijvoorbeeld uit kasten met laden of kasten met bakjes. Ze zijn onmisbaar bij het opbergen van gereedschap of compacte materialen. Het is ook een optie om kasten te monteren waar je koffers in kan plaatsen.

Bedrijfswageninrichting Caddy op maat laten maken

Een inrichting op maat is noodzakelijk om efficiënt te kunnen werken. De inrichting voor een loodgieter ziet er nu eenmaal anders uit dan het bedrijfsinterieur van een klus- of hoveniersbedrijf. Om die reden gaan we graag met je in gesprek om te onderzoeken welke inrichting het beste past in jouw Volkswagen Caddy. Let op: wij werken uitsluitend met aluminium bedrijfswageninrichtingen.

Neem contact op voor bedrijfswageninrichting van een Caddy

Wil je aan de slag met de bedrijfswageninrichting van een Caddy? Dan zit je bij Nettebus.nl helemaal goed. Wij zijn dé specialist in een bedrijfswageninrichting die perfect aansluit op je wensen en bieden daarnaast maatwerk aan ondernemers. Neem dus direct contact op voor een deskundig advies en een vakkundige montage van ons unieke modulaire systeem in je Volkswagen Caddy.

Wil je dat wij je helpen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Of bel ons via: (0591) 745161

Reactie plaatsen