kosten bedrijfswageninrichting

Wat kost bedrijfswageninrichting?

Wil jij sneller, efficiënter en veiliger werken? Dan is een optimale inrichting van je bedrijfswagen onmisbaar. De perfecte bedrijfswageninrichting hangt af van jouw beroep en persoonlijke wensen. De inrichting valt helemaal af te stemmen op jouw voorkeuren. Maar wat kost bedrijfswageninrichting precies? En wat zijn de voordelen? Lees snel verder om meer te weten te komen.

Waarom bedrijfswageninrichting?

Het grootste voordeel van bedrijfswageninrichting is dat jij en je collega's sneller al het benodigde materiaal kunnen vinden. Tijd is geld, dus hier kun jij veel mee winnen. De klus is eerder afgerond als jullie de benodigde materialen en gereedschappen kunnen vinden. Is het jou al eens overkomen dat je aankomt bij een klus en er achter komt dat de benodigde materialen nog in de bus van een collega liggen of op zijn? Met de juiste bedrijfswageninrichting zie je in een oogopslag wat je wel en niet mee hebt. 

Al jouw gereedschappen en klein materiaal, zoals spijkers, boutjes en moertjes, krijgen een eigen plekje. Dit scheelt je flink zoeken en levert een enorme tijdwinst op, waardoor je jouw efficiënte bedrijfswageninrichting al snel hebt terugverdiend.

Ook voor de veiligheid is een juiste bedrijfswageninrichting van belang. Bij een botsing of ongeval kunnen losliggende gereedschappen levensgevaarlijk zijn. Ben jij overtuigd? Laten we dan kijken naar de kosten.

Wat wil je dat er ingebouwd worden?

Bedrijfswageninrichting wordt afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. De prijs is dan ook afhankelijk van de opties die jij kiest. Zo heb je bijvoorbeeld baat bij tussenschotjes om jouw gereedschappen een eigen plek te geven, gebruik je bakken en laden voor kleine materialen of wil je een uitschuifbare vloer in jouw bedrijfswagen gemonteerd hebben. Een uitschuifbare vloer zorgt ervoor dat er flink wat extra opbergruimte ontstaat en is voor veel ondernemers een goede optie. Al deze elementen bepalen, samen met het materiaal dat je gebruikt voor de inrichting, de prijs.

bodemplaat laadvloer

Welk materiaal gebruik je voor inrichting

Het is van belang om het juiste materiaal te gebruiken voor de inrichting van jouw bedrijfswagen. Degelijke en sterke materialen hebben een langere levensduur en gaan niet stuk in het geval van een botsing of ongeval.

Hout is een stevig en prijsvriendelijk materiaal waarmee eenvoudig een bedrijfswageninrichting op maat gemaakt wordt. Als je op zoek bent naar veel stellingen voor een aantrekkelijke prijs is een bedrijfswageninrichting van hout een goede keuze. Met aluminium versteviging- en stootstrippen wordt het geheel nog robuuster. Wij adviseren multiplex van ten minste 18 millimeter dikte. 

Een bedrijfswageninrichting van metaal is robuust en door te werken met verschillende kleuren wordt het nog eenvoudiger om het juiste materiaal terug te vinden. Hoogwaardig metaal voldoet aan de Europese crashtest richtlijnen en heeft een hoge draagkracht voor vele toepassingen.

Waar metaal en hout ervoor zorgen dat je bedrijfswagen een stuk zwaarder wordt, is aluminium zeer licht van gewicht. Het is ook mogelijk om de verschillende materialen te combineren in jouw bedrijfswageninrichting. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Conclusie

Een goede bedrijfswageninrichting heb je snel terugverdiend doordat je effectiever en efficiënter te werk gaat. Dagelijks boek je tijdswinst als je niet eerst op zoek hoeft te gaan naar de benodigde materialen. De uiteindelijke prijs van de inrichting van jouw bedrijfswagen hangt af van de opties die je kiest en de gebruikte materialen.

Bedrijfswagen inrichten? Neem contact op

Wil je je bedrijfswagen efficiënt inrichten en doe je dit bij voorkeur na advies door een specialist? Dan zit je bij ons helemaal goed, want wij blinken uit in maatwerk als het aankomt op bedrijfswagens inrichten. Dynamic Tuning werkt samen met nettebus.nl

We helpen je graag met een passend ontwerp en de juiste opties. Met meer dan 30 jaar ervaring kan je altijd rekenen op onze expertise en een uitstekende service. Neem daarom snel contact op voor een offerte op maat. 

Wil je dat wij je helpen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Of bel ons via: (0591) 745161

Reactie plaatsen