opbergruimte bestelbus

Extra Opbergruimte in bestelbus, bedrijfswagen of Caddy

Efficiënter reizen met materialen en gereedschappen in je bedrijfsauto? Creëer meer opbergruimte in je bestelbus, bedrijfswagen of Caddy middels een slim opbergsysteem. Hiermee voorkom je schade tijdens het transport en je draagt zorg voor een geordend geheel. Nettebus.nl is specialist in het efficiënt inrichten van bedrijfsauto's en we vertellen je graag hoe we dat doen. En natuurlijk benoemen we ook de talloze voordelen van ons unieke modulaire systeem. 

Waarom ga je op zoek naar meer opbergruimte in je bedrijfsauto?

De beschikbare ruimte in een bedrijfswagen optimaal benutten levert allerlei voordelen op. Welke meerwaarde heeft het om opbergruimte in je bestelbus, bedrijfswagen of Caddy te creëren? 

  • Zowel goederen als gereedschappen worden tijdens het transport veilig opgeborgen en dus is schade perfect te voorkomen.
  • Een georganiseerde bestelbus of Caddy draagt bij aan de professionele uitstraling van je bedrijf. 
  • Omdat je opbergmogelijkheden optimaal benut, is alles dat je meeneemt eenvoudiger terug te vinden.

inrichting bestelbus

Welke opties zijn er voor opslag?

Heb je opbergideeën voor je bedrijfswagen, maar twijfel je hoe dit vorm te geven? Verdiep je vooral in de opties die er zijn. Nettebus.nl zet een aantal mogelijkheden op een rij:

  • Lades en kasten;
  • Interne ladderhouders;
  • Opklapbare legborden;
  • Bezemhouders aan het dak;
  • Kluisjes voor waardevolle spullen;
  • Wielkasten.

Lijkt dit je iets? Ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw Caddy, bestelbus of bedrijfswagen! 

Lades voor je bedrijfsauto

Wil je de ruimte in je bedrijfswagen of bestelbus optimaal benutten? Overweeg dan het integreren van vloerladen en ladeblokken. Verhoogde vloeren met lades zijn een prima ruimtebesparende oplossing. Het belangrijkste voordeel is dat het laadplatform volledig wordt vrijgehouden. Ladeblokken kunnen op iedere gewenste locatie in je bestelbus worden gemonteerd. Lange uittrekbare lades bieden je ook een duidelijk overzicht wat betreft je materialen en gereedschap. 

Kasten voor je bedrijfswagen

Wat is een bedrijfsauto zonder (inbouw)kasten? Op die manier houd je alles georganiseerd en weet je zeker dat je veilig van A naar B komt. Naast standaardkasten heb je ook de keuze uit maatwerk. Nettebus.nl draagt graag bij aan meer opberggemak en daarom adviseren we je in wat er nodig is aan kasten in je auto. Wil je kasten met laden, kasten met bakjes of misschien koffers in kasten plaatsen? Bij ons kan het allemaal, zelfs een combinatie van verschillende kastsoorten. Besteed daarom het plaatsen van kasten uit aan ons team en verzeker je van veel opbergruimte!

Bedrijfsinrichting op maat

Ieder bedrijf is anders en dat vraagt om maatwerk. Om die reden is een aluminium bedrijfsinrichting op maat een slimme keuze. Nettebus.nl levert altijd de bedrijfsinrichting die bij jou en je onderneming past. Het modulaire systeem dat we in jouw bedrijfsauto monteren, biedt 1000+ mogelijkheden. In wat voor sector je ook werkzaam bent, we ontwerpen altijd een inrichting inclusief opbergruimte die perfect aansluit op je wensen. Ben je nieuwsgierig naar wat wij je kunnen bieden? Laten we vooral met elkaar kennismaken.

Neem contact op voor opbergruimte in je bestelbus, bedrijfswagen of Caddy

Wil je veilig met je goederen, materialen en gereedschap de weg op? En heb je het liefst alles binnen handbereik om snel aan de slag te gaan bij je opdrachtgevers? Wij van Nettebus.nl denken graag met je mee en gaan op zoek naar slimme opbergruimte in je bestelbus, bedrijfswagen of Caddy. Vraag ons gerust om advies, want met meer dan 30 jaar ervaring kan je vanzelfsprekend rekenen op een gedegen aanpak. Bovendien bieden we je te allen tijde een uitstekende service. Pak direct de telefoon voor het maken van een afspraak. 

Wil je dat wij je helpen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Of bel ons via: (0591) 745161

Reactie plaatsen