Bedrijfswagen inrichten: waar let je op?

Bedrijfswagen inrichten: waar let je op?

Ben je veel tijd kwijt aan het zoeken naar het juiste gereedschap in je bestelbus? Efficiënt je bedrijfswagen inrichten levert een enorme tijdsbesparing op en het scheelt je ook heel wat stress.

De vraag is natuurlijk hoe je dat goed doet? Wij van Nettebus.nl geven je tips waar je op moet letten bij het inrichten van je bedrijfswagen. En dus kun je altijd veilig en snel de weg op!

Waarom je bedrijfswagen inrichten?

Je bedrijfswagen inrichten is om meerdere redenen interessant. Het bespaart je niet alleen tijd, maar scheelt ook heel wat ergernis. Alles in jouw bus krijgt namelijk een vaste plaats. Bovendien zorgt een opgeruimde bedrijfswagen voor een professionele uitstraling. In een oogopslag is voor de klant duidelijk dat jij je zaken serieus neemt.

Daarnaast draagt een efficiënt ingerichte bedrijfswagen bij aan een veilige rit. Rondslingerend gereedschap is namelijk levensgevaarlijk en kan mogelijk schade veroorzaken.

Welke vragen moet je jezelf stellen bij een bedrijfswagen inrichten?

Sta je op het punt om je bedrijfswagen (opnieuw) in te richten? Stel jezelf de volgende vragen om duidelijk te krijgen wat voor jouw bedrijfswageninrichting belangrijk is:

  • Welke materialen neem je mee in je bus?
  • Wat zijn de afmetingen van de materialen en gereedschappen?
  • Hoeveel neem je mee op weg naar een klant?
  • Hoe vaak gebruik je de materialen en gereedschappen die je meeneemt?
  • Wat mis je in de huidige inrichting van je bedrijfswagen?

Welke vragen moet je jezelf stellen bij een bedrijfswagen inrichten?

Houd rekening met het maximale gewicht

Wil je veilig en onbezorgd de weg op? Houd dan rekening met het maximale gewicht van de bedrijfswagen. Het gewicht moet optimaal verdeeld worden en daarnaast speelt ook het soort materiaal een belangrijke rol. Staal is zwaarder, maar hout is minder duurzaam. Investeren doe je natuurlijk voor de lange termijn en daarom kan een aluminium constructie een mooie bijdrage aan leveren.

Wij zijn specialist in bedrijfswagens inrichten en daarom helpen we graag bij het maken van goede keuzes. Daarbij hebben we vanzelfsprekend ook oog voor jouw veiligheid. Met een laadvloer en wandpanelen zijn goederen en materialen goed vast te maken. Op die manier voorkom je allerlei gevaarlijke situaties op de weg.

Welke opties zijn er voor bedrijfswageninrichting?

Wil je je bedrijfswagen slimmer inrichten? Dan is het prettig om te weten wat je opties zijn. We zetten een aantal zaken voor je op een rij:

  • Laden: voor het opbergen van schroeven, spijkers en andere kleine accessoires.
  • Kasten: ideaal voor groot gereedschap of andere elementen.
  • Uitschuifbare vloeren: onmisbaar voor veilig vervoer van goederen en materialen.
  • Haken: voor het vastklemmen van allerlei klusaccessoires.
  • Beugels: dé oplossing om gereedschap aan vast te maken.

Bedrijfswageninrichting op maat

Bedrijfsauto's zijn niet allemaal hetzelfde en daarom is maatwerk belangrijk. We zijn dan ook expert in bedrijfswagens inrichten en gaan op zoek naar een inrichting die bij je past. Daarbij maken we slim gebruik van het Italiaanse merk Ordersystem.

Dit systeem biedt talloze mogelijkheden voor diverse branches. Daarom ontwerpen we een bedrijfswageninrichting die aan je wensen voldoet en naadloos aansluit op de sector waarin jij werkzaam bent.

Zie ook: wat kost bedrijfswageninrichting?

Bedrijfswagen inrichten? Neem contact op

Wil je je bedrijfswagen efficiënt inrichten en doe je dit bij voorkeur na advies door een specialist? Dan zit je bij ons helemaal goed, want wij blinken uit in maatwerk als het aankomt op bedrijfswagens inrichten. Dynamic Tuning werkt samen met nettebus.nl

We helpen je graag met een passend ontwerp en de juiste opties. Met meer dan 30 jaar ervaring kan je altijd rekenen op onze expertise en een uitstekende service. Neem daarom snel contact op voor een offerte op maat.

Wil je dat wij je helpen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Of bel ons via: (0591) 745161

Reactie plaatsen