Kasten in bedrijfswagen of bus voor meer opbergruimte

Kasten in bedrijfswagen of bus voor meer opbergruimte

In een bedrijfswagen neem je vaak van alles mee. Je vervoert niet alleen materialen en/of goederen voor klanten, maar meestal tref je ook allerlei gereedschap en accessoires aan in je bus. Met kasten in je bedrijfswagen of bus zorg je voor meer opbergruimte. Dit resulteert in een beter overzicht en natuurlijk ook een professionele uitstraling. Je bedrijfswagen inrichten doe je het liefst zo efficiënt mogelijk. 

In dit blog vertellen we je graag hoe kasten een bijdrage leveren aan meer opbergruimte in je bus of bedrijfswagen en welke opties er zijn. 

Waarom ga je op zoek naar opbergruimte in je bedrijfswagen?

Als ondernemer kom je graag professioneel voor de dag. Je rijdt natuurlijk niet vier keer op en neer voor materiaal of gereedschap. Daarom is je bedrijfswagen efficiënt inrichten een uitstekende keuze. 

Het is tenslotte je mobiele werkplek en het liefst heb je alles zo snel mogelijk bij de hand. Gelukkig zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien kies je bij ons altijd voor bedrijfswagens inrichten op maat.

Kasten in bedrijfswagen of bus voor meer opbergruimte

Kunnen kasten ingebouwd worden in een bedrijfswagen?

Wil je een bedrijfswagen of bus met kasten? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Wel zijn er enkele belangrijke aandachtspunten. Aluminium kasten hebben de voorkeur, want ze zijn licht in gewicht en uiterst duurzaam. 

Bij het inbouwen van de aluminium constructies is ook de verdeling van het gewicht belangrijk. Je wilt namelijk voorkomen dat je wagen scheef hangt zodra je met een gevulde bus de weg op gaat. 

Om die reden schakel je ons in als specialist voor het inrichten van je bedrijfswagen met kasten. 

Welke opties zijn er voor je bedrijfswagen inrichten met kasten? Gaat je voorkeur uit naar een bus of bedrijfswagen met kasten? Er zijn een aantal opties:

  • Kasten met laden: ze zijn perfect af te sluiten en dus komt jouw veiligheid onderweg niet in gevaar.
  • Kasten met bakjes: ideaal voor het opbergen van schroeven, spijkers en gereedschap.
  • Koffers in kasten plaatsen: voor een nog betere en efficiëntere opslag van accessoires in je bedrijfswagen.

Heb je geen idee welke optie voor jouw bedrijfswagen het meest gunstigst is? Win gerust deskundig advies in bij een van onze professionals. 

Zijn kasten in combinatie met laden mogelijk?

Wil je gereedschap of andere spullen veilig opbergen in je bedrijfswagen of bus? Ga dan voor kasten met laden om alles te rangschikken en op te ruimen. Ze zijn absoluut onmisbaar in iedere efficiënte bedrijfswageninrichting. 

Let er wel op dat je alles goed kan afsluiten of vastzetten. Je wilt namelijk geen rondslingerend gereedschap in je bus. We hebben altijd nuttige tips hoe je dit succesvol kan realiseren. 

Bedrijfswageninrichting op maat maken

Vind je het prettig om samen met een ervaringsdeskundige na te denken over de inrichting van je bedrijfswagen? Dynamic Tuning heeft in samenwerking met Nettebus.nl heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen van bedrijfswageninrichtingen. Dit doen we met behulp van aluminium constructies. 

We maken hierbij gebruik van het Italiaanse Ordersystem, een modulair systeem dat oplossingen biedt voor talloze branches. Het is een uitstekende basis voor iedere bedrijfswagen. Jouw wensen zijn ons belangrijkste uitgangspunt en natuurlijk houden we ook rekening met de sector waarin je werkzaam bent. 

Bedrijfswagen inrichten met de hulp van Nettebus.nl

Heb je recent een bedrijfswagen aangeschaft omdat je bent gestart als zelfstandig ondernemer? Of beschik je al over een bus en wil je die opnieuw inrichten met behulp van kasten? Voor meer opbergruimte in een bedrijfswagen doe je een beroep op ons bedrijf. We gaan met plezier voor je aan de slag in het creëren van meer opbergruimte door middel van kasten. 

Wil je dat wij je helpen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Of bel ons via: (0591) 745161

Reactie plaatsen