Spatscherm voor Tesla Taxi

Spatscherm voor Tesla Taxi

Rij je in een Tesla taxi en maak je je zorgen over het besmettingsgevaar van bijvoorbeeld het coronavirus? Dan is een afscheidings- of spatscherm van Splashguard de oplossing voor jou. Garage Jansenwerkt samen met deze onderneming en plaatst deze schermen professioneel in taxi’s en bedrijfswagens.

Bescherming is een noodzaak

Besmettelijke ziekten veroorzaakt door bijvoorbeeld het coronavirus zorgen voor veel problemen omdat men niet voldoende afstand kan houden om de kans op besmetting te verkleinen.

Voor het coronavirus geldt (op het moment van schrijven) dat men minimaal 1,5 meterafstand van elkaar moet houden en dat is een Tesla taxi natuurlijk niet mogelijk. Daar moet men andere voorzorgsmaatregelen nemen.

Spatscherm voor Tesla taxi’s

Daarom kan men een spatscherm van plexiglas laten plaatsen tussen voorstoelen en achterbank van de Tesla taxi. Dit scherm verkleint de kans op besmetting aanzienlijk maar dit tussenschot moet wel op maat worden gemaakt en goed worden gemonteerd.

En dat is precies wat Garage Jansen voor jou doet: op maat laten maken van het scherm én het professioneel plaatsen. Sinds de komst van de elektrische auto’s zijn steeds meer taxibedrijven (deels) overgegaan op deze auto’s en vooral de Tesla is populair. Vandaar dat wij dus ook speciale plexiglas afscheidingen makken voor deze auto’s.Bescherm jezelf met een spatscherm

Jij als taxichauffeur loopt het grootste risico om besmet te raken omdat je veel verschillende mensen in de taxi krijgt waarvan je niet weet of ze wel of niet een besmettelijke ziekte hebben. Eén van de maatregelen die is genomen tegen de verspreiding van het coronavirus is het verplicht thuis moeten blijven wanneer iemand vage klachten heeft als niezen, hoesten, keelpijn, lichte koorts enz. Zie ook de site van het RIVM.

Normaal gesproken blijven we niet zo snel thuis hiervoor en gaan we gewoon de deur uit naar het werk, sporten of op bezoek. Maar omdat het bij het coronavirus geen gewone griepis, heeft de overheid deze strenge regels opgesteld. Houdt iedereen zich eraan?

De meeste mensen wel maar het kan voorkomen dat iemand (nog) geen klachten heeft en toch al besmettelijk is en daarom is het voor jou als taxichauffeur belangrijk jezelf te beschermen.

Bestel een scherm en laat deze plaatsen

Wacht niet langer en bestel op de bestelpagina en we nemen contact met je op om het e.e.a. te bespreken en een afspraak te maken voor de plaatsing wat maar 15 tot 30 minuten in beslag neemt. Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen, aarzel dan niet om contactop te nemen met ons.

Gerelateerde artikelen

Ga naar:

Reactie plaatsen