Plastic of kunststoffen protectiescherm tegen Covid-19

Plastic of kunststoffen protectiescherm tegen Covid-19

Ben je op zoek naar een plastic of kunststoffen protectiescherm tegen het Covid-19 virus? Lees dan verder, want SplashGuard levert schermen in allerlei maten, voor in (bestel)auto’s, bussen, en bedrijfswagens.

Bescherming is belangrijk én verplicht

Je bent verplicht om maatregelen te nemen om mogelijke besmetting met het Covid-19 virus, zoveel mogelijk te voorkomen. Een van de maatregelen voor het vervoer van personen, in België en Nederland, is de verplichting om een mondkapje te dragen in het openbaar vervoer. E

en ander verplichting is het plaatsen van een protectiescherm (ook wel contaminatie-scherm, spatscherm of safety screen genoemd), tussen de chauffeur en bijrijder, en tussen voor- en achterbank. Zo verklein je de kans op de verspreiding van kleine fijne druppeltje door de lucht, die mogelijk virusdeeltjes bevatten.

Plastic kunststof spatscherm


Plastic of kunststoffen protectiescherm?

Plastic is een algemene naam voor kunststof, want er zijn vele soorten kunststof en niet alle soorten zijn geschikt voor dit soort schermen. Een veel gebruikte kunststof is het zogenoemde plexiglas (polymethylmethacrylaat), maar SplashGuard maakt de schermen van polycarbonaat. Polycarbonaat heeft als voordeel dat het absoluut niet versplintert wanneer het beschadigd raakt.

Soorten en maten protectieschermen

SplashGuard levert standaard maten schermen, maar maakt ze ook precies op maat wanneer een standaard maat niet goed past. Het is namelijk belangrijk dat een scherm goed past en zo goed mogelijk de opening afsluit, op de beoogde plaats.

Onze schermen voor tussen voorstoelen en achterbank leveren we in drie standaard maten, afhankelijk van de afstand tussen de B-stijlen (stijl tussen het voorportier en het achterportier):
  • A: 114 - 118 cm
  • M: 118 -124 cm
  • R: 114 – 135 cm, verstelbaar scherm
Een protectiescherm tussen chauffeur en bijrijder, wordt op maat gemaakt voor het betreffende model bestel(auto), busje of taxi. Het kan zijn dat we de maten al kennen, omdat we al veel schermen hebben gemaakt, waardoor we een protectiescherm snel kunnen maken en leveren.

Plastic kunststof spatscherm

Staat de maat er niet tussen die je zoekt, of zoek je een speciale oplossing voor een bepaalde (bestel)auto, taxi of bus? Wij kunnen helpen bij het oplossen van dat probleem, door met je mee te denken en door onze ervaring, die we ondertussen hebben opgedaan.

Meer informatie nodig?

We hebben misschien niet alles behandeld in dit artikel, en heb je misschien nog vragen. Aarzel niet om deze te stellen, door contact op te nemen met ons. Dit mag uiteraard ook door een een mailtje te sturen. Wil je direct bestellen of een offerte aanvragen?

DIRECT BESTELLEN

OFFERTE AANVRAGEN

Ga naar:

Reactie plaatsen