Contaminatie-scherm voor (bestel)auto of bus in België en Nederland

Contaminatie-scherm voor (bestel)auto of bus in België en Nederland

Op zoek naar een contaminatie-scherm voor in een (bestel)auto, taxi of bus? Lees hier waarom SplashGuard je kan helpen. Contaminatie of besmetting door het Covid-19 virus, is waar het over gaat op het moment van schrijven, niet alleen in Nederland maar overal op de wereld, dus ook in België.

Elk land heeft zijn eigen regels opgesteld, al probeert men wel Europese maatregelen te nemen, zodat er wat eenheid komt in de wirwar van regels. Een belangrijk onderwerp van discussie is nog steeds het vervoer van mensen.

Vervoer van personen

Voor het vervoer van personen geldt in veel landen, dat het dragen van een mondkapje verplicht is in het openbaar vervoer. Voor kleinere vervoermiddelen als bijvoorbeeld een bedrijfswagen, taxi of bestelauto, kan dat ook, maar is een contaminatie-scherm ook een verplichting.

Men moet zorgen dat er een afscheiding tussen de chauffeur en de passagier(s) aanwezig is, zodat de kans op besmetting zo klein mogelijk wordt gehouden.

Contaminatie-scherm voor (bestel)auto of bus in België en Nederland

Contaminatie- of spatschermen van SplashGuard

Splashguard levert in samenwerking met Dynamic Tuning, contaminatie-schermen (ook wel ‘safety screen’ of spatscherm genoemd) voor taxi’s, bedrijfswagens, bestelauto’s en gewone auto’s, in Nederland en België. De contaminatie-schermen van SplashGuard worden door de Vlaamse overheid als voorbeeldgebruikt, omdat deze voldoen aan de gestelde eisen.

We leveren schermen voor tussen chauffeur en bijrijder, en schermen om de passagiers op de achterbank voldoende te kunnen afschermen. Er zijn standaard spatschermen, maar we maken ze naar wens, ook precies op maat. Wij hebben inmiddels meer dan 2000 spatschermen geplaatst in auto's, bedrijfsbussen, taxi's, directievervoer, WMO Vervoer en bussen voor het vervoer van jongeren en kinderen.

De schermen zijn absoluut veilig door het gebruikte materiaal (Polycarbonaat), wat niet kan splinteren.

Maten spatschermen

Voor de schermen achter de voorstoelen in een auto, kennen we drie modellen,afhankelijk van de afstand tussen de B-stijlen (stijl tussen het voorportier en het achterportier):
  • A: 114 - 118 cm
  • M: 118 -124 cm
  • R: 114 – 135 cm, verstelbaar scherm
Contaminatie-scherm voor (bestel)auto of bus in België en Nederland

Een spatscherm tussen chauffeur en bijrijder, wordt op maat gemaakt voor het betreffende model bestel(auto), busje of taxi. We hebben al veel van deze schermen gemaakt, dus het kan zijn dat we de maten al kennen, en een scherm heel snel klaar hebben.

Ook kunnen we je helpen, wanneer je een oplossing zoekt voor een speciale indeling of iets dergelijks. We hebben veel ervaring opgedaan in de afgelopen maanden, en al veel mensen geholpen.

Contaminatie-scherm voor (bestel)auto of bus in België en Nederland

Heeft u nog vragen?

We hebben misschien niet alles behandeld in dit artikel, en heb je misschien nog vragen. Aarzel niet om deze te stellen, door contact op te nemen met ons. Dit mag uiteraard ook door een mailtjete sturen. Wil je direct bestellen of een offerte aanvragen?

DIRECT BESTELLEN

OFFERTE AANVRAGEN

Ga naar:

Reactie plaatsen