Spatscherm of afscheiding plexiglas vleessector of slachthuis

Spatscherm of afscheiding plexiglas vleessector of slachthuis


Ben je op zoek naar een spatscherm of een afscheiding van plexiglas voor in de vleessector of in slachthuizen? Splashguard levert in samenwerking met spatscherm.com spatschermen voor in slachthuizen, bij de slager en andere gerelateerde bedrijven.

Waarom spatschermen

Het coronavirus lijkt zijn weg makkelijk te vinden in bedrijven waar vlees verwerkt wordt. Steeds meer medewerkers raken besmet (een heuse besmettingshaard) en de gevolgen zijn enorm.

Complete bedrijven komen stil te liggen waardoor er geen productie gedraaid kan worden. Om te voorkomen dat de hele sector stil komt te liggen moeten er maatregelen genomen worden.

Gebruik maken van onze diensten

Neem direct contact met ons op, bel 0528 223 366


Maatregelen tegen het corona virus

In principe zijn er drie mogelijkheden om medewerkers te beschermen tegen het overbrengen van het coronavirus.

  • Er moet goed gelet worden op de hygiëne op de werkplek
  • Medewerkers moet voldoende ruimte hebben om hun werk uit te oefenen zonder dat ze elkaar kunnen besmetten. Hierbij gaat het over de balans tussen veilig werken en functioneel werken
  • Medewerkers reizen met elkaar naar het werk, hier kan besmetting overgebracht worden. Er kunnen maatregelen getroffen worden voor veilig reizen

Even voorstellen

Wij zijn Mark en Jarno, de drijvende krachten achter Splashguard. In samenwerking met spatscherm.com verzorgen wij de levering en montage van spatschermen op maat. Je kunt contact met ons opnemen door even te bellen of te mailen naar info@splashguard.nl

null

Wat kunnen wij voor je betekenen?

In de afgelopen tijd hebben we in samen met spatscherm.com talloze spatschermen geleverd voor in auto's, taxi's en bedrijfsbussen. Voor slachthuizen en andere bedrijven in de vleessector verzorgen wij de volgende diensten:

Afscheiding plexiglas

We leveren afscheidingen van plexiglas die ingezet worden in slachthuizen en slagerijen. Deze kunnen op de werkplek geplaatst worden zodat de veiligheid van medewerkers gegarandeerd is, ook wanneer het lastig is om de 1,5 meter afstand in acht te houden.

Het coronavirus verspreidt zich voornamelijk via speeksel en slijmdruppeltjes. Hiermee besmet je de ander. Het plexiglas scherm voorkomt dat het coronavirus een ander bereikt en dus besmet.

Gebruik maken van onze diensten

Neem direct contact met ons op, bel 0528 223 366


Spatscherm in auto's (woon-werk verkeer)

We verzorgen de levering en montage van spatschermen in auto's en bussen. Je geeft aan voor welke auto of welke bus er een spatscherm moet komen. Wij bezorgen de schermen bij jou op locatie of je komt bij ons langs voor de montage van het spatscherm.

De schermen zijn eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Er hoeven geen gaten geboord te worden, er is dus geen blijvende schade aan de auto.

Voorkom onrust onder personeel

Voorkom onrust onder personeel door te kiezen voor spatschermen op de werkplek. Het is een eenvoudige maar doeltreffende manier om veiligheid te bieden aan medewerkers. Dit geldt ook voor het aanbieden van een oplossing in woon-werk verkeer.

Gebruik maken van onze diensten

Neem direct contact met ons op, bel 0528 223 366

Reactie plaatsen