Afscheiding van plexiglas in auto, bus of taxi

Afscheiding van plexiglas in auto, bus of taxi


Afscheiding van plexiglas in auto, bus of taxi in je auto, bus of taxi laten plaatsen? Splashguard verzorgt in samenwerking met Dynamic Tuning de levering en montage van spatschermen in taxi's en bedrijfsbussen.

Gezien op


Even kort

Splashguard verzorgt de levering en montage van beschermende schermen in auto's en taxi's. Ten tijde van de corona crisis ontstond veelvuldig vraag naar spatschermen ter bescherming van chauffeurs.

Dit geldt zowel voor taxichauffeurs die mensen vervoeren als voor collega's die bij elkaar in de bedrijfsbus, bestelwagen of vrachtwagen stappen op weg naar een klus.

Scherm van plexiglas in de taxi

Wil je een scherm tussen de voorbank en de achterbank in de taxi? Omdat je goed beschermd wilt zijn. Zeker nu, ten tijde van het Corona virus is het van belang dat je wel je passagiers kunt blijven vervoeren zonder dat je zelf besmet raakt met het virus.

Het virus verspreidt zich eigenlijk op de zelfde manier als influenza. Dat gebeurt via kleine druppeltjes vloeistof uit de neus en mond van iemand die besmet is. Door een scherm van plexiglas te plaatsen tussen jou en je passagiers te plaatsen vang je de druppeltjes op. Daar komt bij dat de oppervlakte van het scherm glad is en eenvoudig schoon te maken.

// Zie ook: spatscherm taxi //

Afscheiding plexiglas taxi, auto of bedrijfsbus

Spatscherm als bescherming bij directievervoer

Het spatscherm van plexiglas is ook goed te gebruiken als bescherming bij directievervoer. Dit scherm wordt tussen de voorbank en de achterbank van de auto gemonteerd.Spatscherm directievervoer

Plexiglas als tussenschot in bedrijfsbus

Het is mogelijk om een op maat gemaakt tussenschot van plexiglas te plaatsen tussen de stoel van de bestuurder en de bijrijder in bedrijfsbussen. Ook dit dient als bescherming ten tijde van het corona virus. Omdat je in een bus geen 1,5 meter afstand kunt houden is dit een veilige oplossing die maakt dat je toch op pad kunt.

// Zie ook: spatscherm bedrijfsbus //

Afscheiding van plexiglas in auto, bus of taxi

Tussenschot plexiglas bestellen

Direct aanvragen!

https://dynamictuning.nl/spatscherm/

Let op: Wil je een serieus voorstel van ons ontvangen, vraag een offerte in in plaats van je vraag te stellen onder dit artikel. In verband met de drukte werkt dit makkelijker qua monitoring. Wil je een offerte ontvangen, vraag deze offerte hier aan. 

knol
Door

knol

op 16 Jun 2020

tussen wand plaatsen in auto mag mijn schoonzus er dan bij in

Mohammed
Door

Mohammed

op 06 Jun 2020

Ik ben op zoek naar een tussenscherm voor mijn raxi auto. Ik heb een vw passat uit het jaar 2010. Ik zou graag 1 voorin willen hebben en de ander tussen mij en de klanten achterin

Reactie plaatsen