Spatscherm voor Mercedes Taxi

Spatscherm voor Mercedes Taxi

Een spatscherm of tussenschot voor een taxi kan veel leed voorkomen, ook in een Mercedes taxi als jij daarin rijdt. Spatscherm klinkt misschien een beetje raar maar dat is wel een belangrijk doel van het scherm achter de voorstoelen.

Dynamic Tuning levert en monteert deze beschermende plexiglas schermen in samenwerking met Splashguard!

Waarom zou je een spatscherm willen?

We kennen allemaal de regels en voorzorgsmaatregelen die zijn/worden genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Eén van de regels is de 1,5 meter-regel; houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar als het ‘onbekende’ mensen zijn.

Met onbekend bedoelen we die mensen waarvan jij niet weet of ze een besmettelijke ziekte hebben of niet, in tegenstelling tot bijvoorbeeld jouw eigen gezinsleden. En de meeste taxi-passagiers zijn wat dat betreft ook onbekende mensen voor jou dus moet je ervoor zorgen dat je niet binnen die anderhalve meter komt.

Het coronavirus

Het coronavirus is de veroorzaker van de ziekte COVID-19. Een zeer besmettelijke aandoening waarbij vooral de longen worden aangetast en een ernstige longontsteking kan veroorzaken waaraan je zelfs kunt overlijden.

De eerste klachten zijn vaak niezen, hoesten en last van de keel. Eigenlijk anders heel gewone griepverschijnselen die we allemaal wel eens hebben gehad. Het is daarom dat deze ziekte zo moeilijk te bestrijden is omdat je aan de buitenkant namelijk niet kunt bepalen waar het om gaat.

Zolang er nog geen vaccin is en ook geen goede medicijnen kunnen de strenge maatregelen nog wel enige tijd in stand worden gehouden. Probeer daarom die minimale afstand van 1,5 meter aan te houden.Maar in een Mercedes taxi dan?

Dat is in een taxi natuurlijk (bijna) onmogelijk of het moet een taxibusje zijn en de enige passagier zit helemaal achter in de taxi. Nee, de meeste gewone Mercedes taxi’s zijn personenwagens waarin je als bestuurder dus te dicht op de passagiers zit.

Om jezelf toch te beschermen kun je een tussenschot of spatscherm van plexiglas laten plaatsen tussen de voorstoelen en de achterbank. Hiermee worden besmettelijke druppeltjes van een plotseling nies- of hoestbui van de passagier tegengehouden.

Bijkomend voordeel is dat vervelende passagiers sowieso moeilijk bij jou kunnen komen. Deze plexiglas afscheiding wordt geheel op maat gemaakt door Garage Jansen in samenwerking met Splashguard en gemonteerd op de juiste plaats in de Mercedes taxi.

Bestel een scherm en laat deze plaatsen

Wacht niet te lang en bestel op de bestelpagina en we nemen contact met je op om het e.e.a. te bespreken en een afspraak te maken voor de plaatsing wat maar 15 tot 30 minuten in beslag neemt. Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen, aarzel dan niet om contactop te nemen met ons.

Gerelateerde artikelen

Ga naar:

Reactie plaatsen