Automaatbak weigert of schakelt niet

Automaatbak weigert of schakelt niet

Schakelt jouw automaatbak niet of niet goed? Dynamic Tuning verzorgt een uiterst professionele automaatspoeling. Met je automaatbak kunnen na verloop van tijd tal van problemen ontstaan.

In het ergste geval weigert de automaatbak volledig?Heb jij ook te kampen met deze problemen? Een gerichte spoeling van de automaatbak lost je problemen op.  

Offerte automaatspoeling

Waarom weigert mijn automaatbak?

Tijdens het auto rijden vertrouw je er op dat je op de juiste manier kunt schakelen. Soms krijg je echter te maken met problemen tijdens het schakelen. Een automaatbak kan echter vervuild raken doordat vervuilde olie zich een weg baant in het complete oliecircuit.  

Een groot deel van de problemen (maar liefst 90%) wordt namelijk veroorzaakt door vervuilde olie. Het verversen van de olie in je automaatbakis van groot belang.

Schone olie: de oplossing

Met de Powerflush (van Kroon-Oil) voorzien wij de automaatbak weer van nieuwe olie. De automaatbakken van tegenwoordig zijn vervaardigd uit een combinatie van moderne elektronica en mechaniek. De fabrikant heeft uiteraard olie in de automaatbak gedaan, maar deze olie verouderd en raakt vervuild door het gebruik van de automaatbak.

Automaat weigert of schakelt niet


Het is belangrijk om de olie periodiek te vervangen. Je automatische versnellingsbakis onderhevig aan duizenden handelingen, deze handelingen hebben een grote invloed op de levensduur van het smeermiddel. Een afbraakproces waarbij de olie zuur wordt, er vuil ontstaat en het smerende vermogen van de olie afneemt. Zuren en vuil tasten namelijk de onderdelen in de automaatbak aan en dit kan de oorzaak zijn van jouw weigerende automaatbak.

Weigeren van de automaat?

Schakelt je automaatbak niet meer? Met behulp van de Powerflush Spoelmachine los je tegen keurige prijzen dit probleem op. Het is een snelle en doeltreffende manier. De versnellingsbak wordt zonder sleutelen gespoeld en volledig voorzien van nieuwe verse ATF (Automatic Transmission Fluid) olie.

Powerflush automaat

Met de Powerflush methode pak je het hele probleem in de basis aan en wordt de automaatbakvollediggereinigden alle ATF (Automatic Transmission Fluid) olie ververst. Deze aanpak garandeert een optimaal resultaat.

Oude ATF olie wordt er uitgehaald (circa 2,5 á 3 liter). We vervullen vervolgens de automaatbak met nieuwe ATF olie terwijl we de motor laten draaien. De motor laten draaien is van belang om de olie op niveau te brengen.

Waarom mijn automaatbak laten spoelen?

Waarom je automaatbak laten spoelen?

  • Effectieve reiniging van het volledige olie circuit van de automaat
  • Het is geschikt voor alle automaatbakken
  • Door middel van onze apparatuur wordt het hele systeem vollediggereinigd
  • Transparantreinigingsproces waarbij de hoeveelheid vrijgekomen vuil zichtbaar is
  • Oplossing voor tal van schakelproblemen
  • Het spoelt, reinigt en ververstje systeem volledig

Waarom kiezen voor een automaatbak spoeling bij Dynamic Tuning?

  • Wij reiniging met het Powerflush systeem van Kroon-Oil
  • Het scheelt je dure reparatie kosten bij de garage
  • Door middel van eigen ervaring en deskundigheid, kunnen wij je een goed en eerlijk advies geven
  • Bij ons kun je preventief spoelen, om problemen te voorkomen

Gerelateerde diensten

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Meer weten?

Wij kijken er naar uit om onze kennis met je te delen!

Offerte automaatspoeling

Dani
Door

Dani

op 01 Sep 2020

De wagen trekt op vanuit de 5e versnelling. Als ik het overzet op handmatig zie ik dat hij in de 5e versnelling staat. Ik kan het handmatig terug zetten naar ze 2e versnelling en zodra ik wil schakelen naar ze 3e versnelling springt hij over naar de 5e versnelling

Reactie plaatsen