Garage Hoogeveen

Op zoek naar een betrouwbare garage in Hoogeveen? Garage Jansen is je van dienst op het gebied van schade, reparatie, APK, diagnose en bedrijfswagens.

Diensten

Onderstaand vind je een overzicht van de diensten waarvoor u bij ons terecht kunt.

Reparatie

Bij Garage Jansen kunt u terecht voor reparatie aan jouw auto. Denk hierbij aan: grote beurt (grote onderhoudsbeurt), kleine beurt (kleine onderhoudsbeurt), APK keuring, uitlezen van storingen (diagnosexpert), schadeherstel, bestellen van auto-onderdelen en airco service.

Schadeherstel

Voor schadeherstel aan de auto ben je bij ons ook aan het juiste adres. Zo kunnen wij richtwerk uitvoeren, spuiten met water gedragen lakken, de auto uitdeuken en/of restylen (uitdeuken zonder spuiten)

// Zie ook: Schadeherstel auto: herstelwerkzaamheden aan de auto

Bedrijfswagen

Wij zijn gespecialiseerd in het het creëren van een juiste inrichting voor bedrijfswagens.

// Zie ook: Bedrijfswagen inrichting

Airco service

Door middel van specialistische apparatuur kunnen wij het systeem controleren op storingen en/of defecten, het aircosysteem afvullen en het systeem reinigen i.v.m. schadelijke bacteriën (stankoverlast)

// Zie ook: Airco Service

APK

Garage Jansen verzorgt jouw volledige APK. Onze keurmeesters keuren de gehele auto. Wanneer de auto wordt goedgekeurd kun je weer een jaar vooruit. Wordt de auto afgekeurd dan kunnen wij voor jou herstelwerkzaamheden uitvoeren.

// Zie ook: APK Keuring

Diagnose

Garage Jansen is deelnemer van DiagnoseXpert, een landelijk samenwerkingsverband, en hierdoor specialist op het gebied van aandrijf- en ondersteltechniek, elektronica, veiligheids- en comfortsystemen en carrosserie. Is uw auto defect en komt een andere garage er niet uit? Dan kun je bij ons terecht

// Zie ook: Diagnose

Autogarage in regio Hoogeveen

Garage Jansen is actief in de regio Hoogeveen: Pesse, Fluitenberg, Hollandscheveld, Noordscheschut, Elim, Nieuwlande, Nieuweroord, Nieuw Moscou, Tiendeveen, Pesse, Stuifzand

Vragen?

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.