Schadeherstel auto: herstelwerkzaamheden aan de auto
10 februari 2020 
in Garage
1 min. leestijd

Schadeherstel auto: herstelwerkzaamheden aan de auto

Schade aan je auto? Garage Jansen is gespecialiseerd in schadeherstel. Wij leveren kwaliteit herstelwerk voor zowel grote schades als kleine beschadigingen aan jouw motor, auto, motorfiets of bedrijfswagen.

Waardoor ontstaat schade?

Heb je te maken gehad met één van de volgende situaties:

  • Heb je een aanrijding gehad?
  • Heb je per ongeluk een paaltje of een verkeersbord geraakt?
  • Heeft iemand jouw auto geraakt?

De ontstane schade is niet alleen vervelend. Het kan onveilig zijn om rond te rijden met ee beschadigd voertuig. Tijd om in actie te komen dus.

Auto herstelwerkzaamheden

Garage Jansen kan voor jouw auto, motor of bedrijfswagen herstelwerkzaamheden verrichten, zoals;

  • Richtwerk
  • Spuiten met water gedragen lakken
  • Uitdeuken
  • Restylen (uitdeuken zonder spuiten)

Je brengt jouw voertuig bij ons om de schade te herstellen. Uiteraard zorgen wij voor vervangend vervoer zodat je geen hinder ondervindt wanneer jij jouw voertuig afstaat.
Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze haal- en brengservice.

Voor meer informatie over schadeherstel van uw voertuig verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

 

 

Auto Excellent Garage Jansen vormt samen met Dynamic Tuning en Carwash de Wieken een multifunctioneel autobedrijf.  In onze grote werkplaats verzorgen wij dagelijks werkzaamheden aan auto’s  in de meest brede zin van het woord. Wij zijn RDW erkend waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor de APK en het onderhoud van je auto.

Jarno is onze specialist in schadeherstel!

Meer weten: Garage Jansen

Verzekeringsrapport na schade

Audatex is een efficiënte rekenmethode die de schadehersteller en de schade-expert in staat stelt snel en gedetailleerd de omvang van een voertuigschade vast te stellen.

De Audatex Normcalculatie is daarmee een belangrijke schakel in het proces van schadeafhandeling tussen schadeherstellers en verzekeraars. Met behulp van de Audatex Expertise Model (AEM) wordt de auto geïdentificeerd waarna alle schadegegevens zoals de te vernieuwen, te herstellen en te spuiten onderdelen worden vastgelegd.

Wij stellen aan de hand van de calculatie voor jouw een verzekeringsrapport op. Wil je liever een onafhankelijke partij dan kan dat natuurlijk ook!

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen en blogs al gelezen:

 

Contact opnemen

Of bel ons via: 0528 22 33 66

Over de schrijver
Het team van Dynamic Tuning bestaat uit specialisten op het gebied van chiptuning, DSG onderhoud en auto onderhoud. Met meer dan 10 jaar ervaring in de auto industrie hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou. Onze site wordt maandelijks bezocht door meer dan 30.000 mensen! Heb je vragen, mail ons gerust!
Reactie plaatsen