Aanpassen bedrijfswagen naar invalidenvervoer
14 februari 2020 
in Garage
1 min. leestijd

Aanpassen bedrijfswagen naar invalidenvervoer

Garage Jansen is gespecialiseerd in het aanpassen van bedrijfswagens naar invalidenvervoer.

Zo is het onder andere mogelijk dat er een laadklep of lift gemonteerd wordt aan de achterzijde van jouw voertuig. Hierdoor krijgt een rolstoelgebruiker makkelijk toegang tot het voertuig en wordt zo tevens mobieler.

Voor het veilig vervoeren van minder validen kan er voor gezorgd worden dat er in het voertuig bevestigingsmateriaal wordt geïmplementeerd waarmee een rolstoel vastgezet kan worden.

APK en LPK voor invalidenvervoer

Net als personenauto’s en bedrijfswagens dient een voertuig welke aangepast is voor invalidenvervoer jaarlijks APK gekeurd te worden. Daarnaast dient het voertuig ook LPK gekeurd te worden.

Laadkleppen Periodieke Keuring voor invalidenvervoer

LPK, Laadkleppen Periodieke Keuring, houdt in dat het functioneren en de bevestiging van een dergelijke laadklep of lift gecontroleerd moet worden. Liften en laadkleppen zijn onderhevig aan slijtage én in het kader van de Arbowet is het vereist dat deze uitvoerig gecontroleerd dienen te worden. Indien de LPK keuring goed verlopen is krijgt jouw voertuig een LPK Keurmerk.

Wil je meer informatie over een APK-keuring of en LPK-keuring? Of wil je jouw voertuig laten aanpassen t.b.v. invalidenvervoer?

 

 

Auto Excellent Garage Jansen vormt samen met Dynamic Tuning en Carwash de Wieken een multifunctioneel autobedrijf.  In onze grote werkplaats verzorgen wij dagelijks werkzaamheden aan auto’s  in de meest brede zin van het woord. Wij zijn RDW erkend waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor de APK en het onderhoud van je auto.

Meer weten: Garage Jansen

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen en blogs al gelezen:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Contact opnemen

Of bel ons via: 0528 22 33 66

Over de schrijver
Het team van Dynamic Tuning bestaat uit specialisten op het gebied van chiptuning, DSG onderhoud en auto onderhoud. Met meer dan 10 jaar ervaring in de auto industrie hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou. Onze site wordt maandelijks bezocht door meer dan 30.000 mensen! Heb je vragen, mail ons gerust!
Reactie plaatsen