Dieselspecialist: voor auto's met dieselmotoren
11 februari 2020 
in Garage
1 min. leestijd

Dieselspecialist: voor auto's met dieselmotoren

Een auto met dieselmotor werkt anders dan een auto met benzinemotor. Het onderhoud aan de dieselauto vraagt daarom om specifieke kennis. Garage Jansen heeft de specifieke kennis in huis om je verder te helpen.

Onderhoud, diagnose en reparatie

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Onderhoud van dieselauto’s
  • Diagnose van dieselauto’s
  • Reparatie van dieselauto’s

Diagnose van de auto

Brandt er een lampje in je dieselauto? Maar heb je geen idee wat dit betekent? Garage Jansen verzorgt de diagnose van jouw auto. Dit betekent dat wij de auto uitlezen en je vervolgens kunnen aangeven waar de problemen met je auto vandaan komen. Wij hebben de kennis in huis om deze informatie op de juiste wijze te interpreteren.

Auto Excellent Garage Jansen vormt samen met Dynamic Tuning en Carwash de Wieken een multifunctioneel autobedrijf.  In onze grote werkplaats verzorgen wij dagelijks werkzaamheden aan auto’s  in de meest brede zin van het woord. Wij zijn RDW erkend waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor de APK en het onderhoud van je auto.

Carlo is onze dieselspecialist

Meer weten: Garage Jansen

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen en blogs al gelezen:

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Contact opnemen

Of bel ons via: 0528 22 33 66

Over de schrijver
Het team van Dynamic Tuning bestaat uit specialisten op het gebied van chiptuning, DSG onderhoud en auto onderhoud. Met meer dan 10 jaar ervaring in de auto industrie hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou. Onze site wordt maandelijks bezocht door meer dan 30.000 mensen! Heb je vragen, mail ons gerust!
Reactie plaatsen