Airco Service: controleren, vervangen of afvullen
10 februari 2020 
in Garage
1 min. leestijd

Airco Service: controleren, vervangen of afvullen

Jouw auto heerlijk koel in de zomer en aangenaam warm in de winter? Garage Jansen is gespecialiseerd in airco service. Zo verzirgeb wij onderhoud aan het aircosysteem van jouw auto.  We vullen de airco bij middels een gesloten systeem en verrichten reparatie indien jouw airconditioning defect is.

Vullen airco

Wij kunnen je airco vullen met A134 en A1234 koudemiddel.

Onderhoud airconditioning

Je wilt natuurlijk een optimaal klimaat in jouw auto ongeacht welk seizoen het is. Doordat bij gemiddeld gebruik een airco per jaar circa 10% koudemiddel verliest, kan het zijn dat het systeem niet voldoende gesmeerd wordt.

In het ergste geval kan je koelsysteem hierdoor zelfs defect raken. Onderhoud aan de airconditioning van jouw auto is daarom erg belangrijk.

 

 

Auto Excellent Garage Jansen vormt samen met Dynamic Tuning en Carwash de Wieken een multifunctioneel autobedrijf.  In onze grote werkplaats verzorgen wij dagelijks werkzaamheden aan auto’s  in de meest brede zin van het woord. Wij zijn RDW erkend waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor de APK en het onderhoud van je auto.

Meer weten: Garage Jansen

Airco service bij Garage Jansen

Om onderhoud te kunnen verrichten aan de airconditioning van jouw personenauto of bedrijfswagen wordt er gebruik gemaakt van specialistisch apparatuur. Hiermee kunnen wij onder andere;

  • Het systeem controleren op storingen en/of defecten
  • Het aircosysteem afvullen
  • Reinigen van het systeem i.v.m. schadelijke bacteriën (stankoverlast)

Contact opnemen

Of bel ons via: 0528 22 33 66

Over de schrijver
Het team van Dynamic Tuning bestaat uit specialisten op het gebied van chiptuning, DSG onderhoud en auto onderhoud. Met meer dan 10 jaar ervaring in de auto industrie hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou. Onze site wordt maandelijks bezocht door meer dan 30.000 mensen! Heb je vragen, mail ons gerust!
Reactie plaatsen