Onderhoud en reparatie auto
30 oktober 2020 
in Garage
1 min. leestijd

Onderhoud en reparatie auto

Het onderhoud van jouw auto of camper uitbesteden? Bij Garage Jansen ben je aan het juiste adres voor reparatie en onderhoud aan jouw auto. Personenauto’s, bedrijfswagens, taxi’s, gemeentelijke- en overheidsvoertuigen van uiteraard alle automerken en uitvoeringen, kunnen bij ons terecht voor reparatie.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in Volkswagen en Mercedes en gebruiken wij bij reparatie originele onderdelen.


Auto Excellent Garage Jansen vormt samen met Dynamic Tuning en Carwash de Wieken een multifunctioneel autobedrijf.  In onze grote werkplaats verzorgen wij dagelijks werkzaamheden aan auto’s  in de meest brede zin van het woord. Wij zijn RDW erkend waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor de APK en het onderhoud van je auto.

Meer weten: Garage Jansen

Aircoservice

Wil jij je airco laten vullen, vervangen of controleren dan kun je altijd bij ons terecht.

// Lees hier meer over onze aircoservice//

APK Keuring

Ons team van specialisten verzorgt jouw jaarlijkse APK Keuring.

// Lees hier meer over onze APK keuring //

Automaatspoeling

Garage Jansen verzorgt de automaatspoeling van jouw auto.

Onderhoud

Ons team van 10 monteurs staat voor je klaar om jouw auto te repareren zodat je weer snel op weg kunt. Naast autoreparatie staan onze monteurs ook voor jou klaar voor onder andere:

Contact opnemen

Of bel ons via: 0528 22 33 66

Diensten

Hieronder vind je een overzicht van de diensten van Garage Jansen:

Over de schrijver
Het team van Dynamic Tuning bestaat uit specialisten op het gebied van chiptuning, DSG onderhoud en auto onderhoud. Met meer dan 10 jaar ervaring in de auto industrie hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou. Onze site wordt maandelijks bezocht door meer dan 30.000 mensen! Heb je vragen, mail ons gerust!
Reactie plaatsen