DSG Dokter Friesland

Heb je problemen met je DSG Versnellingsbak en ben je op zoek naar een DSG Specialist of DSG Dokter in de regio Friesland? Dynamic Tuning is actief vanuit Hoogeveen (Drenthe). Wij zijn officieel DSG Dokter!

Wie zijn wij?

Wij zijn Dynamic Tuning. Met een team van mensen optimaliseren wij dagelijks auto's in de vorm van chiptuning, optimalisatie van de DSG Bak of automaatspoeling. Wij zijn actief in heel Friesland met het verhelpen van problemen met de DSG versnellingsbak. Op deze manier proberen wij te voorkomen dat jij stil komt te staan met schakelproblemen in de auto of dat je schakelbak permanent beschadigd raakt en een flinke som geld moet neerleggen om deze te laten maken.

Welke problemen kunnen zich voordoen?

Een goede schakelbak ligt natuurlijk ten grondslag van een goed rijdende auto. Wij helpen jou daarom met het optimaliseren van je DSG versnellingsbak of met het verhelpen van problemen. Zo kan het zijn dat jouw auto te snel opschakelt, of juist op het verkeerde moment schakelt, omdat je gas geeft. Ook kan het soms voorkomen dat de auto hapert in de eerst versnelling of dat je auto remt op de motor.

Gelukkig bieden wij een gepaste oplossing

Wanneer jouw auto te vaak en te snel terugschakelt, zit het probleem hem vaak in de software. Een schakelbak kan tijdens het gas geven ineens op- of terugschakelen, terwijl dit onnodig is. Een kleine aanpassing aan de software kan er voor zorgen dat de auto tot 70% van de gevallen niet meer ongewenst terugschakelt.

Kun jij weer met een lekker gevoel de bocht aansnijden. Ook wanneer de DSG versnellingsbak afremt op de motor, kan dit verholpen worden door een aanpassing in het software. Dit kunnen wij, als DSG Dokter, makkelijk voor jou regelen.

DSG dokter Friesland

Gaspedaal te ver indrukken?

Wanneer je het gaspedaal bij het wegrijden iets te ver indrukt, kunnen er problemen ontstaan. Dit komt omdat veel versnellingsbakken het toelaten om weg te rijden in zowel de eerste als tweede versnelling. De auto kan dan ineens ongewenst in de eerste versnelling schieten, wat een haperend gevoel oplevert. Een goede oplossing hiervoor, is om een aanpassing aan de DSG versnellingsbak te laten doen zodat je auto zoveel mogelijk in zijn twee rijdt en de eerste versnelling zal proberen te mijden.

Goed bereikbaar vanuit Friesland

Wij zijn actief in heel Friesland: Balk, Beetsterzwaag, Bolsward, Buitenpost, Burgum, Bergum, Damwoude, Dokkum, Drachten, Grou, Gorredijk, Heerenveen, Franeker, Harlingen, IJlst, Joure, Kootstertille, Leeuwarden, Lemmer, Littenseradiel, Wommels, Sneek, Woudsend.

Problemen DSG Bak

In het kort bieden wij een oplossing voor de volgende problemen met je DSG Bak:

De voordelen op een rij

Wil je dat wij jouw DSG automaat optimaliseren. Dit zijn de voordelen:

  •   Wij zijn officieel dealer van DSG Dokter
  •   Wij helpen je verder waar de algemene dealer dit niet kan
  •   Wij hebben de specifieke kennis in huis om je te helpen met je DSG

Overige diensten

Naast het optimaliseren van jouw DSG Automaat verzorgen wij ook:


Heb je vragen?

Dynamic Tuning heeft, als DSG Dokter, de nodige ervaring met het verwijderen of verhogen van de koppelbegrenzer en weet de juiste software te installeren. Voor optimale prestaties op het gebied van de koppeling van jouw auto kun je bij ons terecht.  

Offerte automaatspoeling