DSG Dokter Overijssel

Heb je problemen met je DSG Versnellingsbak en ben je op zoek naar een DSG Specialist of DSG Dokter in de regio Overijssel? Dynamic Tuning is actief vanuit Hoogeveen (Drenthe). Wij zijn officieel DSG Dokter!

Problemen met je auto?

Problemen met je auto zijn altijd vervelend, zeker als deze betrekking hebben op de DSG versnellingsbak. Comfortabel en veilig rijden is een kwestie van zeker zijn dat alle onderdelen van de wagen naar behoren werken. Wij beseffen hoe belangrijk de kwaliteit van de DSG bak is, en helpen je dan ook om problemen op te lossen. Maar wat houdt de DSG bak precies in en wat kan er gedaan worden op problemen op te lossen? Een overzicht is hierbij wel van toepassing.

Wat is de DSG bak?

DSG staat eigenlijk voor 'Direct Shift Gearbox', en is een automatische versnellingsbak die over een dubbele koppeling beschikt. Een zogenaamde DSG automaat heeft twee koppelingen: eentje voor even versnellingen en eentje voor oneven versnellingen. Het voordeel van een DSG bak is dat het systeem niet altijd verandert van versnelling maar wel van koppeling.

Het gevolg? Men kan veel sneller schakelen.

Veel voorkomende problemen bij de DSG bak

Een overzicht van vaak voorkomende problemen met de DSG bak:

Dergelijke problemen vereisen een professionele aanpak van een specialist om zowel het rijcomfort als de veiligheid op te weg te kunnen garanderen. Dankzij een deskundige werkwijze en bijhorend advies worden problemen snel opgelost.

Actief in Overijssel

Wij kunnen je helpen wanneer je woonachtig bent in de provincie Overijssel: in  Almelo, Balkbrug, Borne, Dalfsen, Dedemsvaart, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hellendoorn, Hengelo, Hardenberg, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Olst, Ommen, Rijssen, Tubbergen, Staphorst, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle.

Waarom kiezen voor Dynamic Tuning?

Een specialist hanteert altijd een vakkundige aanpak bij het oplossen van problemen met de DSG bak.

Hierdoor zal..
  •   ..de auto sneller schakelen, precies wat je nodig hebt om comfortabel en veilig te kunnen rijden
  •   ..de koppel beter worden, waardoor de wagen veel krachtiger rijdt
  •   ..de koppellimiet hoger liggen, door een verhoging van de maximale capaciteit
  •   ..het maximale toerental verhogen, zodat je meer kracht kan genereren met de wagen
  •  ..de S en D geoptimaliseerd worden zodat deze naar behoren werken Bovenstaande en nog veel meer zaken zullen de werking van de DSG bak alleen maar positief beïnvloeden.

Gerelateerde diensten


Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contactmet ons op.

Contact automaatspoeling, chiptuning

Of bel ons via: 0528 22 33 66