Chiptuning, automaatspoeling en DSG Dokter Amersfoort

Woon je in Amersfoort en wil je het brandstofverbruik van jouw auto verlagen? Dynamic Tuning in Hoogeveen kan dit voor je regelen. Maak snel een afspraak.

Chiptuning voor lager brandstofverbruik in Amersfoort

Bij chiptuning wordt de software en de instellingen van het motormanagement dusdanig gewijzigd dat alles perfect op elkaar is afgestemd om het gewenste resultaat te krijgen. Dat kan zijn een hoger motorvermogen of koppel maar ook een lager verbruik. Een hoog brandstofverbruik is vaak een bron van ergernis voor een autobezitter.

Hoe zuinig men ook probeert te rijden, het verbruik wordt niet echt lager. Het wordt dan tijd om de auto eens te laten controleren door een tuningbedrijf die daarin is gespecialiseerd. Bij Dynamic Tuning in Hoogeveen werken alleen goed opgeleide vakmensen met ervaring in het (opnieuw) afstellen van automotoren. Wij kunnen met onze speciale apparatuur alle instellingen uitlezen en met onze software vakkundig analyseren.

Daarna kunnen we de software en instellingen van het motormanagement-systeem naar wens aanpassen. We kunnen zorgen voor beter verbrandingsproces waardoor het verbruik drastisch verlaagd kan worden en dat binnen een paar uurtjes.

Automaatspoeling en chiptuning Amersfoort


Vervuilde automatische versnellingsbak?

Heb je steeds vaker het gevoel dat jouw automatische versnellingsbak niet meer zo snel schakelt als voorheen? Gaat het schakelen meer en meer gepaard met vreemde bijgeluiden of slippend? Dan is vervuiling in de versnellingsbak waarschijnlijk de oorzaak. Deze vervuiling bestaat uit heel fijn slijpsel wat de tandwielen en andere bewegende onderdelen komt, want alles slijt op den duur.

Voor een (automatische) versnellingsbak is het echter essentieel dat de vervuiling niet de kleine oliekanaaltjes gaat verstoppen. Om alles weer lekker soepel te laten verlopen kun je de speciale versnellingsbakolie vervangen.Maar wanneer je alleen de oude olie af laat lopen en vervangt voor nieuwe verwijder je niet alle vervuiling. Wil je echt alles kwijt dan zul je echt de versnellingsbak moeten laten doorspoelen. Met onze speciale powerflush methode spoelen en reinigen we alle hoekjes, gaten en kanaaltjes van de versnellingsbak én vullen we de bak weer met de juiste olie. En dat binnen een uur. Pas dan heb je weer een soepel schakelende automaat.

DSG-Automaat hapert?

Heb je een DSG automatische versnellingsbak die begint te haperen bij het schakelen? Dan kun je weleens een probleem hebben. Het beste kun je dit zo snel mogelijk laten controleren door een specialist; een DSG-dokter. Dynamic Tuning is erkend DSG-dokter wat betekent dat onze apparatuur voldoet aan de eisen én onze monteurs de beste opleiding hebben gehad om diagnoses te stellen van een DSG-automaat.

Maar we kunnen niet alleen het probleem vaststellen maar ook oplossen. En dat wil je natuurlijk, een oplossing voor het probleem. Wij kunnen dat binnen een paar uur voor je regelen. De DSG-automaat van jouw auto is te kostbaar om door rijden met een probleem.

Lees wat wij kunnen

Dynamic Tuning is vanuit Amersfoort binnen een uur bereikbaar. Binnen een paar uur kan jouw auto weer als nieuw schakelen of is het brandstofverbruik drastisch verminderd. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

Maar ook..


Heb je nog vragen over chiptuning voor Amersfoort?

Neem contact op met Dynamic Tuning in Hoogeveen en blijf niet zitten met die vragen. Vraag naar de mogelijkheden om jou te helpen in Amersfoort.