Chiptuning, automaatspoeling en DSG Dokter Almere

Woon je in de buurt van of in Almere en wil je wil meer vermogen en een hoger koppel voor jouw auto? Dynamic Tuning in Hoogeveen kan dit voor je regelen. Maak snel een afspraak.

Meer vermogen in Almere

Wil je meer power en koppel om de caravan makkelijker te kunnen trekken, ook in de bergen of heuvelachtig gebied? Dan wordt het tijd om de motor te laten chiptunen (afstellen). Dit doe je door het verbrandingsproces en andere onderdelen perfect af te laten stellen door een chiptuning-expert; Dynamic Tuning in Hoogeveen. Wij kunnen elke motor met een motormanagement-systeem uitlezen en opnieuw instellen, geheel naar jouw wensen.

Het is namelijk niet zo dat elke auto vanuit de fabriek perfect is afgesteld, wel goed maar niet perfect omdat dat teveel tijd en geld zou kosten. Door onze speciale apparatuur en vakkennis kunnen wij dat wel voor elkaar krijgen en dat binnen een paar uur. Het tunen moet altijd gebeuren tussen de veilige grenzen. Geef je een motor bijvoorbeeld teveel vermogen geven en de auto is daar niet opgebouwd, kun je grote problemen krijgen. Wij vinden jouw veiligheid belangrijk en zullen dan ook binnen deze veilige grenzen blijven opereren.


Automatische schakelen in Almere geeft ook vervuiling

Een automatische versnelling is praktisch, rijdt ontspannen en gemakkelijk. De moderne auto’s met een automatische versnellingsbakken zijn veel zuiniger in tegenstelling tot de ‘oude’ versnellingsbakken. Maar ook deze versnellingsbakken hebben, zoals alle versnellingsbakken, last van slijtage van de onderdelen. Op den duur zal zich steeds meer fijn slijpsel verzamelen wat ook de kleinste oliekanaaltjes kan verstoppen.

Een goede oliecirculatie is belangrijk voor het soepel laten schakelen van een versnellingsbak en helemaal voor een automatische versnellingsbak. Daarom moet je niet te lang wachten deze te laten spoelen wanneer je merkt dat het schakelen steeds minder soepel gaat of rare geluiden begint te maken. Met onze spoelmethode kunnen we alle vervuiling uit de hele versnellingsbak halen en daarna weer vullen met de juist versnellingsbakolie. Wil je problemen voorkomen, dan laat je de versnellingsbak regelmatig spoelen.

Automaatspoeling en chiptuning Almere

Speciale Automaat: DSG

Wil je een automatische versnelling die echt lekker snel en soepel schakelt? Dan neem je een DSG-automaat; ‘Direct Shift Gear’. Door deze speciale techniek en bijbehorende besturing schakelt dit systeem supersnel en soepel van laag naar hoog en omgekeerd. Maar ook voor dit systeem geldt dat het ‘standaard’ is afgesteld door de fabrikant.

Wanneer je vind dat het schakelen wel iets later mag, bij hogere toerentallen, of juist iets vroeger, dan kun je dat zo laten instellen. Want net als het afstellen van de motor kun je ook dit systeem naar wens laten afstellen, ook weer binnen de veilige grenzen. Laat het doen door Dynamic Tuning, dan weet je dat het wordt gedaan door een specialist. Want wij zijn erkend DSG-dokter wat wil zeggen dat we alleen de beste apparatuur gebruiken bediend door goed opgeleide monteurs. We kunnen binnen een paar uur alles perfect voor jou hebben afgesteld.

Wat doen we nog meer bij Dynamic Tuning

Dynamic Tuning is vanuit Almere goed bereikbaar. Binnen een paar uur kan jouw auto weer als nieuw schakelen of is het brandstofverbruik drastisch verminderd. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

Maar ook..

Heb je nog vragen over chiptuning voor Almere?

Neem contact op met Dynamic Tuning in Hoogeveen en blijf niet zitten met die vragen. Vraag naar de mogelijkheden om jou te helpen in Almere.