DSG Mechatronic Vervangen

DSG Mechatronic Vervangen

De DSG Mechatronic is essentieel voor de juiste werking van de DSG Automaat. Wat als de DSG Mechatronic defect raakt? Is Mechatronic vervangen mogelijk?

Problemen met de DSG Mechatronic

De DSG automatische versnellingsbak is een staaltje moderne technologie, net als zijn besturingssysteem, de DSG Mechatronic. Maar alles in deze wereld kan op den duur gebreken vertonen als gevolg van slijtage, onkundig gebruik, ‘corrupte’ software enz., enz. Enkele voorkomende problemen:

  • Te vroeg/te laat schakelen (op/neer)
  • Vreemde geluiden bij schakelen
  • Schokkerig schakelen
  • Inhouden bij lagere snelheden
  • Uit versnelling schieten

Oplossingen problemen DSG Mechatronic

De oorzaak van de genoemde problemen kunnen in de versnellingsbak zelf liggen maar vaak of meestal is het een defect aan of niet goed functioneren van de DSG Mechatronic, de boosdoener.

Vaak kunnen wij door de software bij te schaven een probleem oplossen maar wanneer het probleem mechanisch/elektronisch is, zal de DSG Mechatronic uit elkaar moeten.

DSG Mechatronic vervangen

Wanneer blijkt dat de problemen worden veroorzaakt door mechanisch/elektronische of hydraulische onderdelen in de DSG Mechatronic, rijst de vraag: repareren of vervangen.

Wanneer reparatie niet mogelijk is of te hoge kosten geeft, moet de DSG Mechatronic worden vervangen. Dynamic Tuning verzorgt voor de DSG Mechatronic:

Van alle merken auto’s.

Contact

Neem contact op met ons wanneer je een probleem vermoedt met jouw DSG Mechatronic of wanneer je gewoon een vraag hebt. Wij staan je graag te woord en helpen je graag verder.
Reactie plaatsen