Camper trekt langzaam op of maakt geen snelheid?

Camper trekt langzaam op of maakt geen snelheid?

Trekt jouw camper langzaam op of maakt de camper geen snelheid (in de bergen)? Wanneer je kiest voor chiptuning van de camperverbetert het vermogen van de camper. Hierdoor loopt je camper soepeler en dus zal de camper ook beter optrekken en meer snelheid maken.

Wanneer trekt de auto langzaam op?

Je gaat op vakantie met de camper en besluit de bergen of de heuvels in te gaan. Dan blijkt dat de camper niet het vermogen heeft om soepel tegen de berg op te rijden.

Dit is buitengewoon storend, allereerst omdat je niet door kunt rijden maar ook omdat dit de motor op maximaal vermogen moet presteren.  


Wil je graag weten welke vermogenswinst haalbaar is voor jouw auto?

Vraag de vermogenswinst van jouw auto direct op. Je krijgt van ons een email met daarin het overzicht van de mogelijke vermogenwinst voor jouw auto.


Prestatie van de camper verhogen

Om de prestatie van de camper te verhogen is chiptuning een oplossing. Middels chiptuning kun je het vermogen van de camper vergroten. Behalve een vergroot vermogen is er ook sprake van:

Is chiptuning schadelijk voor de camper?

Regelmatig horen wij mensen die huiverig zijn voor het tunen van hun auto of camper. Toch is dit niet nodig. Wij leggen u uit waarom het creëren van extra vermogen geen kwaad kan. Het standaard vermogen van een camper wordt bepaald door de fabrikant. Voor een fabrikant is het niet haalbaar alle campers op maat te maken. Daarom wordt er een standaard vermogen toegekend.

Vaak wordt er één motorblok geproduceerd wat in meerdere vermogensuitvoeringen opgeleverd wordt. Doordat de fabrikant een standaardmarge hanteert kan geconcludeerd worden dat de motor niet maximaal belast is. Kortom er is nog ruimte om het vermogen en de prestatie van de auto te verbeteren zonder dat dit schade oplevert voor de auto.

Waarom Dynamic Tuning?

Waarom kies je voor Dynamic Tuning? 

  • Wij werken met kwalitatief hoogwaardige apparatuur 
  • Onze mensen beschikken over de juiste kennis en expertise 
  • Bespaar op de brandstofkosten van je camper 
  • Ga met een gerust hart de bergen in, met je camper!

Gerelateerde diensten

Je kunt bij ons terecht voor: 

Wil je dat wij jouw auto tunen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact automaatspoeling, chiptuning

Of bel ons via: 0528 22 33 66

Reactie plaatsen