Hoog brandstofverbruik camper

Hoog brandstofverbruik camper

Gebruikt jouw camper veel brandstof en ben je hier ontevreden over? Wanneer je kiest voor chiptuning van de camper dan worden de prestaties van je camper geoptimaliseerd. Doordat je camper minder moeite hoeft te doen om een topprestatie te leveren bespaar je eenvoudig op je brandstofkosten.

Herken jij dit?

Je baalt er eigenlijk behoorlijk van, de brandstofkosten van je camper nemen steeds maar toe waardoor je tripjes en vakanties steeds duurder worden. Je vraagt je af hoe het nu mogelijk is dat de kosten steeds hoger uitvallen want in je rijgedrag is niks veranderd.

De oplossing: tuning van de camper

Door te kiezen voor ecotuning of chiptuning van de camper kies je voor optimalisatie die zich met name richt op trekkracht (koppel). Iedere moderne camper is uitgerust met een motor computer. Deze computer noemen we ook wel het ECU of het motormanagement systeem. Dit is het hart van de auto en met de gegevens hiervan kunnen wij bepaalde onderdelen afstellen waardoor je camper betere prestaties levert.

Deze betere prestaties zorgen onder aan de streep (bij het zelfde rijgedrag) voor een betere brandstofprestatie. Wij vinden betrouwbaarheid erg belangrijk. Dit betekent dat wij voor elke camper op maat geschreven tuning uitvoeren waardoor je na afloop met een optimaal vermogensverloop, extra koppel e rijcomfort veilig op weg kunt.

Meer weten: chiptuning camper


Wil je graag weten welke vermogenswinst haalbaar is voor jouw auto?

Vraag de vermogenswinst van jouw auto direct op. Je krijgt van ons een email met daarin het overzicht van de mogelijke vermogenwinst voor jouw auto.


 

Prestatie van de camper verhogen

Behalve een besparing op brandstofgebruik heeft het tunen van de camper nog meer voordelen. Zo is er sprake van:

     

Reviews Dynamic Tuning

Arend ter Bork op 20/6/2016 om 7:13 

Onze camper laten chiptunen. Het vermogen is van 130 naar 160 pak gegaan en het koppel van 320 naar 412 nm. Hij loopt veel mooier en rustiger en trekt natuurlijk ook een stuk beter. Super gedaan. Tevens bedankt voor de goede service, ik moest even snel naar mijn dochter met een klapband en heb zo even een leenauto mee gekregen. Top!! 


 

Waarom Dynamic Tuning?

Waarom kies je voor Dynamic Tuning? 

  • Wij werken met kwalitatief hoogwaardige apparatuur 
  • Onze mensen beschikken over de juiste kennis en expertise 
  • Bespaar op de brandstofkosten van je camper 
  • Ga met een gerust hart de bergen in, met je camper!

Gerelateerde diensten

Je kunt bij ons terecht voor:

Wil je dat wij jouw auto tunen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact automaatspoeling, chiptuning

Of bel ons via: 0528 22 33 66

Reactie plaatsen