Onderhoud Audi Hoogeveen

Audi is een populair merk onder autoliefhebbers van duurdere merken en niet alleen bij de zakelijke rijder. Audi heeft een grote diversiteit aan modellen waar veel mensen van houden. Ook gebruikte Audi’s worden door veel autoliefhebbers meer dan gewaardeerd om hun uitstraling én rijeigenschappen.

Goede Audi heeft ook onderhoud nodig

Elke auto heeft onderhoud nodig, zo ook een Audi, of het nu gaat om de A1 of A7, allemaal moeten ze regelmatig worden gecontroleerd en onderhouden. Heb je een fraaie Audi A3, dan wil je dat deze mooie auto jouw elke keer zonder problemen brengt waar je wezen wilt.

Een echte autokenner weet wanneer zijn Audi onderhoud nodig heeft maar controleert ook zelf regelmatig bijvoorbeeld de bandenspanning en het oliepeil. Wil je echt zorgen dat alles goed wordt gecontroleerd en ook olie wordt ververst, dan laat je de auto onderhouden bij een garage. Dynamic Tuning in Hoogeveen kan dit ook voor je doen, zowel kleine als grote beurten voeren we vakkundig uit.

Kleine of grote beurt?

Elke fabrikant, dus ook Audi, geeft voor elk model en type aan wat en wanneer er onderhoud moet worden gepleegd. Ze geven precies aan wanneer bijvoorbeeld een distributieriem moet worden vervangen of de olie moet worden ververst.

Meestal geven ze aan dat bepaalde zaken na een x-aantal kilometers moet gebeuren of anders na een bepaalde periode. Een goede garage kan je dat ook vertellen en zal je ook goed advies geven, zo ook Dynamic Tuning. Wij weten heel veel van Audi’s en Volkswagens en niet voor niets krijgen wij klanten uit heel het noorden van Nederland over de vloer.

onderhoud-audi-hoogeveen--olieverbruik-auto


Onderhoudsinterval belangrijk

Sla niet zomaar een kleine of grote beurt over omdat het ‘even niet uitkomt’ want dat kan natuurlijk ook meer geld gaan kosten. Wanneer je niet zelf het oliepeil regelmatig hebt gecontroleerd, kan het lampje zomaar gaan branden en sta je verbaasd te kijken.

Je hebt dan al een tijdje met vervuilde en te weinig olie rondgereden want ook het oliefilter is niet vervangen. Kijk het instructieboekje van de auto erop na wanneer de auto naar de garage moet voor een onderhoudsbeurt.

Onderhoudsbeurt en APK

Een apk is geen onderhoudsbeurt en daarom geen excuus om geen onderhoud te hoeven plegen maar een apk kan wel gecombineerd worden met een grote onderhoudsbeurt van een auto. Tijdens een grote beurt worden heel onderdelen en de werking ervan gecontroleerd naast het vervangen van bijvoorbeeld olie, oliefilter en andere zaken.

Tijdens een apk worden alleen de belangrijkste zaken gecontroleerd. Wil je weten wanneer een auto gekeurd moet worden dan kijk je even op de site van de RDW waar je ook alle andere informatie over jouw auto kunt vinden. Veel garages bieden de mogelijkheid om de apk te combineren met een grote beurt van de auto wat toch weer een paar tientjes scheelt.

Laat jouw Audi door de vakmensen van Dynamic Tuning in Hoogeveen onderhouden. Zij hebben alle kennis en aardigheid om het onderhoud snel en vakkundig uit te voeren. We kunnen ook de eventuele problemen die zich voordoen met de TFSI-motor in veel modellen van Volkswagen. Neem voor informatie contact op met ons of kom gewoon even langs!

Wil je dat wij je helpen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact automaatspoeling, chiptuning

Of bel ons via: 0528 22 33 66