Haperende motor Audi A3
23 mei 2017 
in Nieuws
1 min. leestijd

Haperende motor Audi A3

Buiten tuning en softwareaanpassingen is Dynamic Tuning ook zeer actief met het oplossen van storingen in auto’s.

Diagnose Audi A3

Bij ons in de garage kwam de eigenaar van een Audi A3 tdi die aangeeft dat de motor trilt bij volle belasting. Middels uitleesapparatuur en diagnose kwam er geen storing naar voren.

 

Haperende motor Audi A3

 

Stekkers op verstuivers kapot

Wat nu? Uit ervaring weten we dat de stekkers op de verstuivers nog wel is moeilijkheden geven. Bij controle zagen we al gauw dat 1 stekker niet goed was. Dus hebben we de kabelboom vervangen, met positief resultaat. Maar nog bleef er een kleine hapering in bij volgas. Maar na vervanging van het brandstoffilter liep de auto weer zoals het hoort.

Haperende motor Audi A3

Conclusie

Uitleesapparatuur is niet altijd je beste vriend, en regulier onderhoud voorkomt veel problemen.

Waarom Dynamic Tuning?

  • Wij werken met kwalitatief hoogwaardige apparatuur
  • Onze mensen beschikken over de juiste kennis en expertise
  • Onze kennis breed georiënteerd. Wij verzorgen ook alle werkzaamheden die een autogarage normaal gesproken uitvoert (Dynamic Tuning is onderdeel van www.garagejansen.nl)

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde diensten

Over de schrijver
Het team van Dynamic Tuning bestaat uit specialisten op het gebied van chiptuning, DSG onderhoud en auto onderhoud. Met meer dan 10 jaar ervaring in de auto industrie hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd. In onze blogs delen we onze kennis en ervaring met jou. Onze site wordt maandelijks bezocht door meer dan 30.000 mensen! Heb je vragen, mail ons gerust!
Reactie plaatsen