Roetfilter vervangen Drenthe en Overijssel

Voor het vervangen of reinigen van het roetfilter van jouw auto in Drenthe en Overijssel kun je terecht bij Dynamic Tuning.

De oorzaken voor het vervangen van een roetfilter zijn uiteenlopend. Dit kan varieren van het rijden van korte afstanden waardoor verbranding niet optimaal is tot kapotte injectoren, een hoog olieverbruik en een openstaande EGR Klep.

Foutcodes roetfilter

Wij kunnen voor u het roetfilter reinigen. Het is een zaak een roetfilter periodiek te laten controlen en te reinigen. Zo voorkomt u problemen als een verstopt roetfilter en noodzakelijke vervanging van het roetfilter.

// Roetfilter reinigen? //


Een roetfilter dient na een aantal kilometers vervangen te worden. Het aantal kilometer hangt af van merk en rijsituatie. Wij demonterenhet oude roetfilter en vervangen dit door een nieuw roetfilter. Zodoende kunt u weer een behoorlijke periode vooruit met het nieuwe filter.

// Roetfilter vervangen? //


Dynamic Tuning is gespecialiseerd in:


Om deze redenen kies je voor ons:

  • Wij doen een uitgebreide diagnose (we hebben de juiste apparatuur)
  • Door onze kennis komen wij tot een oplossing voor elk probleem (vakkundig personeel)
  • Duidelijke communicatieover tijdsduur en prijzen (zo voorkomen we misverstanden)
  • Professioneel plan van aanpak (gebaseerd op praktijkervaring)

Dynamic Tuning is actief in geheel Drenthe: Assen, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Meppel, Beilen, Roden en Borger.

Roetfilter verwijderen, vervangen en reinigen Overijssel

Dynamic Tuning is actief in geheel Overijssel: Almelo, Balkbrug, Borne, Dalfsen, Dedemsvaart, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hellendoorn, Hengelo, Hardenberg, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Olst, Ommen, Rijssen, Tubbergen, Staphorst, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle.

Roetfilter verwijderen of vervangen Drenthe en OverijsselRoetfilter verwijderen of vervangen Drenthe en OverijsselRoetfilter verwijderen of vervangen Drenthe en Overijssel

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact automaatspoeling, chiptuning

Of bel ons via: 0528 22 33 66