Chiptuning Opel Mokka

Chiptuning in uw Opel Mokka? Bij Dynamic Tuning loopt een gespecialiseerd team rond die voor u een deskundige chiptuning kan verzorgen.

Wat is chiptuning?

In elke moderne auto zit een computer die de verbrandingsmotor aanstuurt. In die verbrandingsmotor zit een chip die alle functies in uw auto registreert en uitvoert. Dit zijn verschillende functies, zoals:

Chiptuning is het optimaliseren van de functies in uw auto. Hiermee worden de prestaties verbeterd. De motor wordt zuiniger, krachtiger, sneller en soepeler.

Chiptuning Opel Mokka


Voordelen chiptuning

Door chiptuning krijgt je auto meer pit en comfort. Je auto trekt sneller op na de tuning. Daarnaast neemt het chiptunen weinig tijd in beslag. De optimalisatie neemt 1 tot 3 uur in beslag. In tussentijd kunt u van uw kop koffie genieten.

Werkwijze Dynamic Tuning

We werken in een stappenplan bij het chiptunen van uw Opel Mokka.

  • We lezen eerst de gegevens uit met onze diagnose apparatuur
  • We bepalen de standaard motorsoftware
  • We gaan de auto meten in de toestand van dit moment
  • Vervolgens schrijven we het chiptuning programma
  • We verwerken het programma en meten de data
  • Tot slot volgt een verfijnde afstelling en eindigen we met een proefrit

Opel Mokka

Als voorbeeld nemen we de Opel Mokka van 140 pk. Na chiptuning van een 140 pk auto kunnen we dit omzetten naar 160pk en wordt de koppel verhoogt met 50Nm!

Laat uw auto chiptunen

Neem contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in het chiptunen van een Opel Mokka auto en kunnen u hier goed bij helpen.