Chiptuning Nissan Qashqai

Rij jij ook in stoere Nissan Qashqai die heerlijk rijdt, maar is het brandstofverbruik hoog? Laat ons dan jouw Qashqai chiptunen zodat je minder brandstof gaat verbruiken en tegelijkertijd meer pk’s!

SUV Nissan Qashqai

De Qashqai is een zogenaamde SUV, een kruising tussen een stationwagen en terreinwagen waardoor hij ook zo stoer oogt. De Nissan Qashqai is ook met vierwielaandrijving (4WD) te krijgen om ook de slechtere landweggetjes te kunnen nemen. En hierbij is wat extra power altijd welkom.

Waarom deze Qashqai tunen?

Welk type je ook hebt van dit model en van welk bouwjaar maakt niet uit. Ze kunnen allemaal meer dan ze vanaf fabriek kunnen, de één wat meer dan de ander maar dat er meer in zit is duidelijk. Wil je toch sneller kunnen inhalen dan is tuning de oplossing. Door tuning krijg je:


Al met al zal het na de tuning een heerlijke ervaring zijn omdat het hele rijgedrag is verbeterd. De auto rijdt gewoon soepeler, is sneller en heeft meer trekkracht.

Wat kan er worden bereikt

Er zijn meerdere typen van de Nissan Qashqai, vandaar dat we hier twee voorbeelden geven. De normale waarden voor de Nissan Qashqai 1.6 DCi 130 pk(2007 - 2013) volgens opgave:


Na het chiptunen kunnen de volgende waarden worden gehaald:

  • 160 pk!! (+23%)
  • 380 Nm (+19%)

De normale waarden voor de Nissan Qashqai 1.5 DCi 110 pk(2014 - 2016) volgens opgave:

  • Motortype: Diesel
  • Standaard vermogen: 110 pk
  • Standaard koppel: 260 Nm

Na het chiptunen:

  • 130 pk (+18%)
  • 310 Nm (+19%)

Niet jouw type motor? Gebruik dan onze online-tool om te zien wat we kunnen doen voor jouw type Nissan Qashqai.

Wil je meer power voor jouw Nissan Qashqai?

We willen het graag voor je doen. Maak daarom een afspraaken binnenkort rij jij ook met meer power onder de motorkap. Heb je vragen, stel die dan gerust. We zijn altijd bereid om deze te beantwoorden en advies te geven.

Gerelateerde diensten


Wil je dat wij je helpen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contactmet ons op.

Contact automaatspoeling, chiptuning

Of bel ons via: 0528 22 33 66