Onderhoud uitlaat: reparatie en vervanging

Uitlaat laten repareren of vervangen? Garage Jansen heeft alle kennis in huis om een uitlaat te repareren, als dat mogelijk is. Zo niet, dan kunnen wij de uitlaat vervangen voor een nieuwe.

Uitlaat: uiterst belangrijk

De uitlaat is, als zoveel onderdelen, een belangrijk onderdeel van een auto. Een niet goed werkende uitlaat geeft problemen, en soms hoge extra kosten. Een uitlaat bestaat uit meerdere onderdelen en elk onderdeel heeft zijn eigen functie. Werkt een van de onderdelen niet naar behoren, dan loop je kans op een negatieve APK.
 

Auto Excellent Garage Jansen vormt samen met Dynamic Tuning en Carwash de Wieken een multifunctioneel autobedrijf.  In onze grote werkplaats verzorgen wij dagelijks werkzaamheden aan auto's  in de meest brede zin van het woord. Wij zijn RDW erkend waardoor wij een betrouwbare partner zijn voor de APK en het onderhoud van je auto.

Meer weten: Garage Jansen

Betrouwbare en ervaren monteurs

Onze monteurs hebben allemaal gedegen kennis van alle uitlaatsystemen. Het maakt niet uit welk merk auto je rijdt, wij hebben de kennis én ervaring.

Heb je last van:

Een uitlaat krijgt veel te verduren tijdens het rijden. Daarom kun je na verloop van tijd last krijgen van onder andere:
  • Lekke uitlaat
  • Rokende uitlaat
  • stinkende uitlaat
  • Trillende uitlaat
Het is dan belangrijk zo snel mogelijk de uitlaat te laten controleren. Vaak ligt de oorzaak ergens anders en niet bij de uitlaat. Een rokende uitlaat bijvoorbeeld, duidt meestal om problemen met de motor.

Gerelateerde informatie

Heb je deze artikelen en blogs al gelezen:
  • Uitlaat maakt lawaai
  • Defecte uitlaat
  • Lekke uitlaat

Wil je dat wij je helpen?

Stel gerust je vraag, dit kan per telefoon, per mail of via het contactformulier.

Contact opnemen

Of bel ons via: 0528 22 33 66