Chiptuning Toyota Hilux (2015 ->)

Toyota Hilux: een mooie auto maar met net iets te weinig vermogen? Je wilt meer power onder de motorkap voor deze fraaie 4WD (Four Wheel Drive)? Laat de auto dan tunen door Dynamic Tuning.

Het tunen van een auto

Het chiptunen, ook wel gewoon tunen genoemd, is populair bij echte autoliefhebbers. Zij weten dat je meer uit een auto kunt halen dan dat er vanaf de fabriek in zit. Vanaf de fabriek zijn nieuwe auto’s altijd standaard afgesteld binnen hele veilige marges. Ze kunnen niet elke auto perfect afstellen omdat te veel tijd en geld zou kosten.

Het is niet zo dat een auto slecht afgesteld wordt geleverd want dan zou een autofabrikant al snel in de problemen komen. Nee, ze zijn voldoende goed afgesteld maar het kan altijd beter. Het vermogen, koppel en brandstofverbruik kan altijd beter worden afgesteld. Hiervoor gebruiken we bij Dynamic Tuning speciale apparatuur die door echte specialisten wordt bediend. Want chiptunen is een vak waarvoor onze medewerkers zijn opgeleid.

Nadat we de actuele status van jouw auto hebben uitgelezen, bepalen we (samen met de aparte software) welke aanpassingen we gaan doorvoeren voor meer vermogen en koppel. Deze aanpassingen schrijven we weer terug in het besturingssysteem van de motor. En dat binnen enkele uren. We maken trouwens een back-up van het systeem zodat we altijd terug kunnen naar de oude situatie in die zeldzame gevallen dat je de tuning wil terugdraaien.

Te behalen resultaten voor de Toyota Hilux 2.4 D-4D 150pk (2015 ->)

Standaardwaarden:
  • Vermogen: 150 pk
  • Koppel: 400 Nm

Na tuning:
  • Vermogen: 185 pk (23 % meer)
  • Koppel: 460 Nm (15 % meer)
23 % meer vermogen, daar kun je het voor doen; even wat sneller kunnen inhalen wanneer nodig. En 15 % meer trekkracht!

Toyota Hilux uit 2015 laten tunen?

Neem dan contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden. Er zit meer in deze auto en dat kunnen wij eruit halen.

Gerelateerde diensten


Wil je dat wij je helpen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact automaatspoeling, chiptuning

Of bel ons via: 0528 22 33 66