Chiptuning Skoda Superb 2.0 TDI

Benieuwd wat jouw Skoda Superb 2.0 TDI nog meer kan? Meer vermogen en koppel omdat je met de caravan op pad wil? Geef de auto een chiptuning update door Dynamic Tuning in Hoogeveen.

Tuning van de Skoda Superb 2.0 TDI

Dynamic Tuning kan er wel uithalen wat erin zit. Wij kunnen het vermogen en het koppel opkrikken waarbij we ook naar het brandstofverbruik kijken. We lezen daarvoor eerst alle gegevens uit van het managementsysteem zodat we met onze speciale apparatuur nieuwe instellingen kunnen programmeren.

Deze gegevens zetten we dan weer terug en testen dan alles weer. En geen nood wanneer er iets niet helemaal naar behoren werkt, we zetten zo de oude gegevens weer terug al gebeurt dat maar zelden. Bijna iedereen die hier wegrijdt met een getunede auto is zeer tevreden met de nieuwe instellingen.

Wat kan de Skoda Superb 2.0 TDI CR 150pk (2015 ->)?

Volgens de fabrikant heeft deze motor:

  • Vermogen: 150 pk
  • Koppel: 340 Nm

Dat zijn al wat pk’s, maar na tuning kan dat zijn:

  • Vermogen: 185 pk (35 pk meer)
  • Koppel: 410 Nm (70 Nm meer)
Je ziet, dat scheelt nogal. Je hebt na de tuning meer vermogen waardoor je toch iets comfortabeler rijdt. Ook in de bergen heeft de auto ook geen problemen meer met de caravan. En dat alles terwijl het brandstofverbruik niet of nauwelijks toeneemt. Zo ga je met een gerust beginnen aan de lange rit naar het zuiden voor een welverdiende vakantie zonder je zorgen te hoeven maken over de auto.

Wil je ook zonder problemen rondtoeren?

Maak dan een afspraak en neem contact op met Dynamic Tuning in Hoogeveen. We zijn altijd bereid de eventuele vragen te beantwoorden. We geven we je daarnaast graag advies.

Gerelateerde diensten


Wil je dat wij je helpen?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contactmet ons op.

Contact automaatspoeling, chiptuning

Of bel ons via: 0528 22 33 66