Chiptuning Porsche

Chiptuning Porsche

Chiptuning voor jouw Porsche? Chiptuning zorgt voor nog meer plezier in het rijden met dit fantastische merk auto. Dynamic Tuning zorgt voor een betere en perfecte afstelling van de motor van jouw Porsche.

Waarom jouw Porsche chiptunen?

We weten allemaal dat een Porsche al geweldige eigenschappen heeft en het elke keer weer een sensatie kan zijn in een Porsche te rijden, of het nu een Porsche 911 uit 1997 is of een Porsche Cayenne Coupé uit 2019. Porsche heeft de naam, moet deze hoog houden en zorgt daar ook voor. Toch kan het altijd beter en dat geldt ook voor de afstelling van deze motoren.

Ze worden af fabriek al goed (bijna perfect) afgesteld maar wel binnen bepaalde grenzen. Zo kunnen ze eenvoudiger alle motoren gelijk afstellen want elke motor in een auto heeft wel een miniem verschil met een andere. Door ruimere grenzen aan te houden, voorkomen ze verschillen die later problemen kunnen geven. Door een betere afstelling kun je het volgende verwachten:

Voorbeeld chiptuning Porsche

Porsche 911 3.0T Carrera 370 pk (2016-2018)
  • Voor chiptuning: Vermogen: 370 pk, Koppel: 550 Nm
  • Na chiptuning: Vermogen: 520 pk (+ 16%), Koppel: 660 (+20%)

chiptuning-porsche-porsche-carrera-911

Hoe gaan we te werk?

Dynamic Tuning gebruikt alleen de beste apparatuur, software en specialisten om de Porsche te chiptunen. We lezen eerst alle gegevens uit de centrale computer (ECU) uit en slaan deze op in onze databank. Zo hebben we altijd de mogelijkheid om terug te gaan naar de originele afstelling mocht dit nodig zijn. De verzamelde data wordt geanalyseerd en de nodige wijzigingen worden aangebracht in de software waarna deze weer terug geschreven wordt in de ECU.

Normaal zal direct al een verbetering meetbaar zijn maar ook is het mogelijk nog een kleine fijnafstelling te doen. Daarna volgt de testrit en de uiteindelijke afstelling. Pas als de klant tevreden is, keuren we de instellingen goed. Dit is maar een versimpelde weergaven van de stappen die worden doorlopen maar geven wel het principe aan: lezen, analyseren, schrijven, testen, afstellen, testrit, tevreden klant.

Benieuwd wat we met jouw Porsche kunnen?

Ben je al tevreden met jouw Porsche maar denk je dat er meer in zit? Zeker weten doe je het pas wanneer je langskomt en de auto laat testen. Kijk anders eerst op de Chiptuning-pagina en kies het model Porsche wat je rijdt. Maak daar een afspraakom de Porsche meer vermogen, koppel en betere rijprestaties te geven!

Porsche typen

Wij kunnen onder andere de volgende type Porsche chiptunen:

  • 911
  • Boxter
  • Carrera
  • Cayenne (Coupé)
  • Cayman
  • Macan
  • Panamera
  • Panamera Sport Turismo

Gerelateerde diensten

Je kunt bij ons terecht voor:

Reactie plaatsen