EGR Klep Volkswagen, Seat, Skoda 1.2 TDI

Heb je problemen met de EGR Klep van jouw Volkswagen, Seat of Skoda 1.2 TDI? Dynamic Tuning past de software van jouw motormanagement aan zodat je probleem definitief verholpen wordt.

EGR-klep storingen zijn een bekend pijnpunt bij eigenaren van de 1.2 TDI BlueMotion van Volkswagen, Seat en Skoda. Wij hebben nu de mogelijkheden om deze software problemen op te lossen.


EGR Klep Seat, Volkswagen


Melding problemen EGR Klep

Problemen met de EGR klep uiten zich doorgaans als eerste door het lampje wat gaat branden op je dashboard. Rijd je te lang door dan kunnen ook deze problemen voorkomen:

Direct een afspraak maken?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact automaatspoeling, chiptuning

Of bel ons via: 0528 22 33 66


Wat doen wij voor jou?

Dynamic Tuning heeft de beschikking over de middelen om de problemen met de EGR Klep van jouw Volkswagen, Seat of Skoda 1.2 TDI op te lossen. Je hebt twee opties:


1 | EGR Klep vervangen (€ 699,00)

Wij vervangen je huidige EGR Klep door een nieuwe EGR Klep. Hiermee lossen wij de problemen met je bestaande EGR klep op de juiste wijze op.

2 | EGR Klep verwijderen/uitschakelen


Ben je op zoek naar een permanente oplossing voor de problemen met je EGR Klep. Wij kunnen de klep softwarematig uitschakelen waardoor de EGR Klep buitenspel wordt gezet.


Dynamic Tuning biedt je (als één van de eersten) de mogelijkheid om de EGR Klep van je Volkswagen, Seat of Skoda softwarematig weg te schrijven. Je voorkomt hiermee storingen op dit moment en in de toekomst.


Het resultaat?
Geen storingslampjes/ foutcodes rond de EGR klep en geen verdere vervuiling van het inlaattraject.


Combinatie met Chiptuning

Het kan zinvol zijn het verwijderen of uitschakelen van je EGR Klep te combineren met de chiptuning van je Volkswagen, Seat of Skoda.

Meer lezen over: chiptuning

Direct een afspraak maken?

Heb je nog vragen of zou je meer willen weten? Neem gerust contact met ons op.

Contact automaatspoeling, chiptuning

Of bel ons via: 0528 22 33 66