Bedrijfsauto laten wassen?

Op dinsdag zetten wij de senioren in het zonnetje!

60+ers profiteren van hoge kortingen en uiteraard staat de koffie klaar! 

Speciale service voor senioren

De ervaring leert dat sommige senioren het een te hoge drempel vinden om hun auto in de Carwash te wassen. Carwash de Wieken verwijdert deze drempel met een speciale service voor senioren. Wij begeleiden je op dinsdag volledig. Terwijl je geniet van een kopje koffie, zorgen wij ervoor dat jouw auto gewassen wordt.

Bonus van 10% korting

Bovendien ontvangt ieder senior op een waskaart een bonus van 10%. Deze bonus geldt alleen wanneer je ook betaald met de waskaart. Bij een programma 1 - 3 ontvang je een euro korting!

Over Carwash de Wieken

De klantvriendelijke medewerkers van Carwash de Wieken in Hoogeveen leggen autobezitters graag in de watten. Jouw kostbare bezit zal, mits je hem goed onderhoudt, zijn waarde blijven behouden. Bij goed onderhoud hoort uiteraard de verzorging van jouw auto of bus.

Carwash de Wieken wil die verzorging graag van je overnemen. Dit kan door gebruik te maken van onze volautomatische roll-over carwash, waardoor je het hele jaar door beschermd bent tegen alle weersinvloeden. Na een wasbeurt moet jouw auto glanzend schoon zijn. Ook de velgen, een belangrijk onderdeel, verdienen een beschermlaag.

Kunnen wij u helpen?