Kosten en prijzen Chiptuning

Wat zijn de kosten en prijzen voor het tunen van een auto of ander vervoersmiddel? Dynamic Tunic informeert je hierover.


De kosten van het tunen

Bij het tunen van een auto starten wij met het uitlezen van de data die in de software van de auto zijn geplaatst. Van deze software bewaren wij een kopie. Nadat wij een analyse van de gegevens hebben gemaakt schrijven wij nieuwe software. Dit plaatsen wij vervolgens in de auto. Hier wordt de prestatie van de auto verbeterd.


Kosten voor de diagnose en tunen

Je betaalt uiteraard altijd de kosten voor de diagnose en het tunen van de auto. Hier hebben wij geen standaardprijzen voor. Dit is afhankelijk van de eventuele problemen, het type auto en de aanpassingen die wij moeten doen. Wij raden je dan ook een afspraak te maken zodat wij je een prijsopgave kunnen doen.


Op de lange termijn

Wanneer het rendement van de motor verbeterd wordt kan dit een besparing tot wel 10% opleveren op de brandstofkosten. Hierbij geldt wel dat de besparing het meest loont bij hetzelfde rijgedrag. Want op het moment dat een auto meer koppel en vermogen heeft is het verleidelijk om het rijgedrag hierop aan te passen. Dit kost vaak meer brandstof.


Je kiest dus eenmaal voor chiptuning ..

Je betaalt dus eenmalig de kosten voor het tunen van de auto. Maar deze verdien je in loop van de tijd keurig terug doordat je bespaart op de brandstofkosten.


Deskundige begeleiding

Het tunen van een auto vraagt om vakmanschap en kennis. Het team van Dynamic Tuning beschikt over de verfijnde kennis en ervaring om je verder te helpen bij het verbeteren van de prestatie van jouw auto of ander vervoersmiddel.


Kort samengevat: hierom kies je voor ons!

Om deze redenen kies je voor ons:

  •  Wij doen een uitgebreide diagnose (we hebben de juiste apparatuur)
  •  Door onze kennis komen wij tot een oplossing voor elk probleem (vakkundig personeel)
  •  Duidelijke communicatie over tijdsduur en prijzen (zo voorkomen we misverstanden)
  •  Professioneel plan van aanpak (gebaseerd op praktijkervaring)


Gerelateerde diensten


Afspraak maken voor diagnose?