Chiptuning wagenpark

Wil je als organisatie besparen op de brandstofkosten van jouw bedrijfsauto’s? Dynamic Tuning verzorgt de chiptuning van jouw complete wagenpark.


Minder brandstofkosten

Wanneer je een wagenpark hebt met bedrijfsauto’s is een brandstofbesparing voor alle auto’s buitengewoon interessant. Zeker wanneer het om totale besparing van zo’n 10% aan brandstofkosten per auto gaat. Kies je voor chiptuning van de bedrijfsauto’s dan betekent dit dat de software in de auto’s dusdanig geoptimaliseerd wordt dat de auto zuiniger loopt bij hetzelfde rijgedrag.


Meer vermogen

Ook betekent dit dat de auto meer vermogen krijgt. Er is sprake van een soepelere motor. Op het moment dat u een rotonde op rijdt in de derde versnelling en weer op moet trekken dan loopt de auto sneller door. Ofwel u kunt doortrekken in de derde versnelling waar anders teruggeschakeld had moeten worden.


Nieuwe software schrijven

Bij het tunen van een auto starten wij met het uitlezen van de data die in de software van de auto zijn geplaatst. Van deze software bewaren wij een kopie. Nadat wij een analyse van de gegevens hebben gemaakt schrijven wij nieuwe software. Dit plaatsen wij vervolgens in de auto. Hier wordt de prestatie van de auto verbeterd.


Deskundige begeleiding

Het tunen van een auto vraagt om vakmanschap en kennis. Het team van Dynamic Tuning beschikt over de verfijnde kennis en ervaring om je verder te helpen bij het verbeteren van de prestatie van jouw auto of ander vervoersmiddel.


Kort samengevat: hierom kies je voor ons!

Om deze redenen kies je voor ons:

  •  Wij doen een uitgebreide diagnose (we hebben de juiste apparatuur)
  •  Door onze kennis komen wij tot een oplossing voor elk probleem (vakkundig personeel)
  •  Duidelijke communicatie over tijdsduur en prijzen (zo voorkomen we misverstanden)
  •  Professioneel plan van aanpak (gebaseerd op praktijkervaring)


Gerelateerde diensten


Afspraak maken voor diagnose?